Filtre kahve makinesi alırken nelere dikkat etmeli?

Merhaba ben homend 5002 coffeebreak kullanıyorum istediğin gibi hem zaman ayarı, aroma ayarı hem de çekirdek kahve öğütme özelliği var. bu tarz otomatik makinelerde öğütücü kısmı çok önemli metalle temas edince ve çok hızlı bir şekilde öğütüyorsa çekirdeği yakabiliyor ama homendin makinesinde bu sorun yok özellikle böyle almak istiyosan buna dikkat edebilirsin.
Bende alıcam ya karar verememiştim coffeebreak bu özelliklerde uygun fiyatlı olabilecek bi makine gibi duruyo bakim bende ona
Cevabınız için teşekkürler acaba kahvenin tadını bozuyo mu bu kendi öğütücüsü olan cihazlar dışarda hazır mı çektirsem yoksa düz bi makine alıpta
Bence bu makineye bakabilirsin dışarıda çektirdiklerini 4-5 gün içerisinde tüketmek gerekiyo çünkü bayatladığı için hemde daha uyguna geliyo çekirdek şeklinde almak bide o sadece kahve demleyen makinelerde aroma ayarı zamaan ayarı vs olmuyor diye biliyorum
Homendin çaycısını kullanıyorum ben elektronikli ev aletlerinde tek geçerim makine malzemeleri falan iyi oluyor bizim evdeki 10 yıllık çaycı valla hala sorunsuz çalışıyor
@kara92 Evet bende tost makinemi ve blenderimi ordan aldım makineyide alacaktım ama tecrübeli kişilerin yorumlarını merak ettim bunuda ordan alcam sanırım
Baya iyimiş aslında peki sadece çekirdek kahveyle mi çalışıyo bu cihaz yoksa dışarda çektirdiğim toz kahveyide demleyebilir miiym
Evet canım demleniyor o şekilde de ayrıca filtre kahve kağıdıda kullanmana gerek yok kutu içinde kendine ait süzgecide var o baya iyi
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hepsi üç aşağı 5 yukarı aynılar ama yıkanabilir filtresi olma seçeneği önemli. Çünkü tek kullanımlık filtrelere para yetişmeyecek.
Ben bundan almıştım geçen sene
www.hepsiburada.com/braun-kf7120bk-filtre-kahve-makinesi-p-HBV0000042YOC
Media mark'tan yeni philips 7462 aldım çok beğendim
Senin dediklerin 5000 TL
iyi bişey olsun istiyorum ya
İllaki öğütmen gerekmez tchibo'un güzel kahveleri var
Beko
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş