Doğum günü hediyesi yanında vericem unutma beni çiçeği bayılır böyle şeylere absürt dururmu sizce?
Not : Sevgili değiliz bu arada
Not : Sevgili değiliz bu arada
Böyle şeyleri sevdiğini kendin söyledin dolayısıyla bir insana sevdiği bir şeyi hediye etmek gayet normal, cinsiyetine bağlı olmadan. Yani sırf erkek diye mesela sevmediği halde kravat hediye etmek saçma olur.
Cevap
23Cevap
kıro falan değilse verirsin, erkeklerin de duyguları var. ben çiçek almayı çok isterdim mesela ama erkeklere almıyorlar maalesef, isteyince de tuhaf kaçıyor sjdfsd
Bilmem o ne düşünür ama bana alınmasını isterdim çiçekler dünyanın en güzel şeyleri ya. Tabiki canlı olanları
Aynen canlı alriim zaten yapay napimmm :D
Ya ne bileyim yapay çiçek alan da var artık ben öyle anladım sorry 😅😅👍🏻
Çiçekler bayanlara özgüdür her bayan çiçektir narindir iyi bakarsan cennet gibi olur kötü bakarsan solar çok sularsan çürür az sularsan kurur ilgi ister bakım ister çiçek bayanları temsil eder.
Aslında bir önem haklısın gerçekten çok kararsız kaldım kimi arkadaşım olur diyor kime olmaz diyor Absürt durur diyor ama hediyenin yanında vereceğim Sonuçta ve alacağım çiçekten çok gösterişli bir çiçek değil Bir salkım yaprak gibi düşünün sizce Absürt durur mu Çünkü kendisi bu tarz şeylere çok seviyor
Aslinda bir yönden haklısın
Evet, çok ta güzel olur.
Ben yeni ilk iş gününde böyle sürprizlerle karşılaştım. Çok iyi gelmişti...
Çoğu erkek hoşlanmaz ama arkadaşını en iyi tanıyan sensiz aramızda. Hoşuna gidiyorsa al. Ama başka hediye bak derim bence.
Verilir neden verilmesin. Hele hele çiçek yetiştirmeye meraklı biriyse çok sevinir.
Hediyeyi verdiğin kişiye göre değişir de bence absürt değil gayet normal
Bence çicek kadınlara özgüdür cicek hediye olarak verilmez
bi ara kızın teki bana kaktüs almıştı benim hoşuma gitmişti erkeğe, kızlar sakız bile hediye etsen mutlu olur ver gitsin
Valla ben edilmesini isterdim açıkcası mutluda olurdum.
ne için olduğu önemli... ama çiçek yerine daha erkeğim alınabilir hediyeler tercih edilebilir
Yok verme garip olur ya dhjd
Canım şöyle yapcam doğum günü ya kendisi böyle şeyleri çok seviyo kalpli kutuya koycam hediyeyi yanına unutma beni çiçeği koycamm nasil durur sizce buket seklinde olmaz zaten bayanlara yakışmaz kadınlar alır genellikle o tarz şeyleri
Canım lütfen fikir verirmisin
Çiçek derken ben gül falan sanmıştım. Hoş çiçek verebilirsin tabii. Aaaaaa durrrr sen orada minik bir mana yaratmak istemissin 🙊☺️ unutma beni derken jeton yeni düştü 😂😂 olur olur ama cicegin adını da söyleee
Edilir iş yeri vs neden olmasn
Canli bakabilecegi bir cicek olursa guzel olabilir
Masa çiçeği değilse edilmez. NET
Elbette verilir ama kökü olsun.
ben mutlu olurdum şahsen :)
Erkekler bir böcektir. Böceklere raid alınır.
Eğer çok seviyorsa alınabilir.
Kari miyiz biz edilmez
Saksılı evde kolay yetiştirilir bir şey olsun
Edilir neden edilmesin..
Cenazem hariç çiçek sevmem :D
Edilir
Hayır edilmez
neden edilmesin
Edilir
Edilebilir
Tuhaf bulurum
Ben sevmem
Ama ben onu sormadım sever sevmez bilemem edilirmi edilmezmi absurt dururmu sizce
Kıssadan hisse işte. Erkek olduğuma göre, kendin burdan örnekle
Dogum günü ya hediyesinin yaninda koycam kalpli kutuya buket şeklinde olmaz bayanlara yakışmaz
Edilir bence
Hmm bencede sonucta hediye yaninda vericem gül değil sonuçta bide
Değerli olduğunu hissettir yeter ben hediyeyi bile çok görüyorum
Gereksiz olur
Edilir
edilmez.
Elbette edilebilir
evet edilir
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?