Üstünüzde denemeden kıyafet alır mısınız?
-Çoğunu öyle alıyorum. Bol giyinme keyfisiii <3

Online alışveriş yaparken alıyorumm
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Alırım. Zaten her şeyimi internetten alıyorum. Bedenime hakimimdir
Aslinda denemeden almayı sevmem ama internette daha çok çeşit ve uygun fiyat olunca aliyorum bazen.. Bir keresinde çok güzel bluz gördüm standart bedendi üç rengini birden aldım kargo bir geldi bluzlar oyuncak barby bebek kıyafeti gibi sıfır bedenler belki giyebilir ben giyemeyince iade ettim..
Evet hep denemeden alıyorum.
Deneyip aldığım çok nadir oluyor. 34 beden alırım hep altta, üstüme de oversize giydiğim için 34-36-38 farketmez alıyorum öyle bol gelse de sorun değil benim için.
Ayakkabı da hep aynı markalardan aldığım için denemiyorum.
onlıne alısverıs ypıyorum ya ama gecenlerde bedenını tam almama ragmen kucuk kalıp ayakkabı geldı... gerı kargo ıadesı.. zaman kaybı falan ugrastırıyor.
Magazadan dırek deneyerek almak daha ıyı gıbı
Ola. Bir çoğunu öyle alıyorum tulum ya da dantel elbiselerimi vs. Keşke biz uzunları düşünüp boylarını biraz daha uzatsalar
Mağazadan alacaksam alışverişe zaman ayırmış oluyorum o yüzden denerim. Online dan denemeden aldığım da çok oluyor
Bazen üşeniyorum ya da kabinler dolu oluyor ya da vaktim olmadığı zamanlara denk geliyor
Evet denemeden de alıyorum evde deneediğimde hoşuma gitmiyorsa değişim veya iade yapıyorum.
Aldım mi bol geliyor 😅 o yüzden deniyorum artık her şeyi
Denemeye üşendiysem denemeden alır geçerim, beden ölçülerimi biliyorum.
Bedenimi bildiğim için hemen alırım. Denememe gerek yok :D
Oversize ve standart kalıp olanlar hariç denemeden almam.
Nadiren çok alışveriş yaptığım bir günse tişörtlerde denemeden bazen alıyorum.
Maalesef alamam. Kol boyu mu kısa gelir paça boyu nasıl duruyor falan sıkıntı...
. Aradığım kıyafetleri hep internette bulduğum için denemeden alıyorum
Hayır kolay kolay üstümde görmeden almam. Fakat crop veya görseldeki elbise gibi olunca alıyorum.
Evet çoğu zaman denemeden alıyorum
Alırım aldım çok da güzel oldu
Almam markadan markaya degisebiliyor bedenler
Hayır almam bir tişört olmuş 100 tl😁
En İyi Kız Görüşü