3 yıldır sevgiliyiz ilk yılda telefon, kolye, yüzük vs bir sürekli hediye alıyordu ama son 2 senedir özel günlerde bile günler öncesinden baskı yapmak zorunda kalıyorum. Neden artık hediye almıyor ve nasıl almasını sağlarım?
Sevgilim bana hiç hediye almıyor. Nasıl aşılarım bunu?
Kendisi istemiyor ama sırf siz istiyorsunuz diye sevgiliniz size hediye alıyorsa bu zaten sevgilinizin kendisiyle barışık olmadığını gösterir. Bir insan karşısındaki kim olursa olsun değişmeye çalışmamalı, maske takmamalıdır, kendisi olmalıdır. Sevgilinizin siz istiyorsunuz diye size hediye almasındansa, gelip yüzünüze çok net şekilde "İçimden sana hediye almak gelmiyor. Hediye almak bana göre değil." demesi çok daha değerli bir hareket olur. Bunun yanında sevgiliniz para problemi de yaşıyor olabilir, bilmeden tam bir fikre varmak da istemem.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu hediye işleri icinden gelince oluyor ve biraz da ince düşünmekle alakali bence. Benimde bir flörtüm daha 4. bulusmamizda kolye hediye etmişti bana. Ama 1 yil boyunca ciktigim sevgilim ise hediye almamıştı. Insan düşünür yani guzel bir jest olur, mutlu olur diye ama bazilari düşünmüyor.
Hatta sen hediye alip versen bile umurlarında olmuyor. Bana hediye almayan sevgilime ben hediye almıştım ama kendisi hic almadı. Yani kız bana hediye aldi bende alayim diye hic dusunmedi bile. Bu gibi jestler, hediyeler kisinin icinden gelecek ki, biraz ince düşünecek ki olsun. Yoksa taktikle maktikle olmuyor bu işler. Yani almak isteyen, bunu düşünen biri böyle yormuyor, niye almıyor diye de dusundurmuyor açıkçası.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilin büyük bir fooled. Yanlızca bir kızın istemesiyle kendi karakterinden vazgeçip başkasının çerçevesine giricek kadar zayıf karakter olması mide bulandırıcı 🤢
Hediye içten geldiği için verilir... İstendiği için veriliyorsa Öz saygısı yetersiz olduğunu gösterir kişinin. Kendine ait bir kişiliği bile yok 😮
Alışveriş & Hediyeler konusunda 314 cevap paylaştı.
Hediye sürekli ya da baskıyla alinan birsey değil ki? Hem belki son iki senedir bircok kişi gibi maddi yönden sıkışık? Üç senedir beraber olabilecek kadar sevmişsiniz, güzel vakit geçiriyorsaniz demeki davranışları ile hediye olmasa da değerli hissettiriyor?
Sevgilime telefon aldırmak mı? Ne münasebet... Kolye, yüzük için bir şey diyemem de bahsettiğin şeyler maddi değeri yüksek şeyler... Bir de özel günler öncesi baskı yapiyormussun hediye için. Biri bana sürekli hediye baskısı yapsa alacağım varsa da almam. Sevgi dilleriniz farklı desem, ilk yıl hediyeler almış sonraki yıllarda ne değişti acaba bir düşünsen mi? Sevgisi azalmış olabilir, maddi imkanı elvermeyebilir, yaptığın baskı yüzünden içinden gelmiyordur vs vs... Bence sevgilinin sana hediye almasını istiyorsan sevgilini değiştirmek yerine geçen 3 yılda ilişki içerisinde yaptığın hataları gözden geçir ve yaptığın yanlış huyları, davranışları değiştir. Hediye istememekle başlayabilirsin. Unutma o senin sevgilin, sponsorun değil...
Canım benim. Ekonomi malum. Eğer tek şey hediye ise bir sıkıntı yok. Hatta amcam falan her aldatmadan sonra yengeme çiçek alırmış. Bazı erkekler aldatmasını psikolojik olar böyle kapatıyor. Yani eğer tek sorun hediye ise ve kalan her şey yolunda ise bence sorun yok. Ha eğer maddiyatındaysan çalışıp kendin alabilirsin. Maddiyatında değilsen de ona çikolata, mug gibi ufak hediyelerin bile mutlu ettiğini laf arasında söyleyebilirsin.
Ceptesin canım. Hep gidebiliceğini görmeliydi. Bak almıyor sen rahatsızsın ama hala burdasın. Şimdi soğuk yapma zamanın geldi. Ama trip gibi değil. Arasın nerdesin napıyosun iyi canım meşguldüm yazamadım arayamadım diycrksin. Ama ilk aramaları açma mesajlara görüldü atma. Sonra merak edicek kudurucak sonra açıcaksın işlerim vardı arayamadım. Ne işi dedi. Yapıştır psrdın hayatım ben seni 5 dk ya arıyım mı de ama sakın arama ve yazma bırak delirsin. Acaba hayatında başka erkek mi var ya sorusu onu delirticek ya da lan kız gidiyor 😅
Parası yoktur ya da bunu akıl edemeyecek kadar canım illa senin söylemen ya da asilaman mi gerekiyor bir şeyleri yapması için bu şuna benzer çoban vardır sürüyü kendi eve gitmesini bekleyemez illa birisi guducek diğeri o yone doğru gitcek yani demem şu ki ona Çobanlık yapma zamana birak bekle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim de sevgilim bana hiç hediye almadı, ben de ona almadım. Yemeğe gidince veya bir şeyler içmeye gittiğimizde bile bazen hesabı ben, bazen de o öder. Ne yani hesabı ben ödemem diye söylemlerde mi bulunayım? Sevdiğim adamın parasal olarak durumu pek iyi değil bende aynı şekilde ve birbirimize bu şekilde destek oluyoruz kaçtır cafeye bir yerlere oturmaya gidelim diyorum gelmiyor yanımda para yok gitmeyelim sana da ödetmek istemiyorum diyor
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim 🙏 Haziran'da askere gidecek parayı boş boş harcayacagimiza birkikim yap askerde lazım olur dedimde abimler bana gönderir ailem beni orada parasız bırakmaz diyor ama yine de benim vicdanım kabul etmiyor aylarca orada parasız kalsın istemiyorum
@TylerDurdenn0 şimdi nankörlük değil bu. İnsan sevgilisinden tabi ki hediye bekler. Üstelik ilişkinin başlarında inanılmaz ilgili verici bir erkek , sonradan bunları yapmayı bırakırsa kadının sorgulaması çok normal
Belki maddi olarak uygun değil ya da bunu bir görev olarak görmeyi bırakmıştır belki de. İlişkide öyle bir zorunluluğu yok kimsenin sözleme de yok her şey de erkekten beklenmemeli artık hangi devirde yaşıyoruz
Almasın ya ne olucak Allah için yani sen onunla sana hediye aldığı için mi sevgilisin illa hediye mi alması gerekiyor ne boş şeyler bunlar ya kafana tüküreyim senin. Seni seven birinin olması sana yetmiyor mu hediyelerle mi mutlusun sen
Onun varlığı yetmiyor mu sana tlfn saat kolye vs hediyeler almış işte bu kadar aç gözlü olma hem o istemeli onun içinden gelmeli sevdiğinle hediye için birlikte olma sevdiğin için ol öyle hediye falan bekleme belki parsı yoktur.
Nihayet görmüş ve anlamıştır bu kimse ne kadar büyük bir aptal olduğunu, karıya kıza yatırım yapan şaklavanların vardıkları sonuç hep aynıdır, koca bir ahmaklığı kabulleniş, bu ahmaklık bunların üç hücrelik beyinlerinin transkriptidir.
İlk seneden telefon almak nedir kabul etmek nedir valla iyi genişsiniz hediye zorla baskı kurarak alınmaz zaten önce bunu bir aklına sok sonra rahat edersin
Parası yoktur belki hediye al diye baskını yapılır bırak parasını ayıp yahu almazsa almaz emin ol aklına geliyordur kimse saf değil pintilikten ya da sevmediği için almıyordur parası daha onemlidir
Senin baskı yapıp, söylemenle alacaksa hiç almasın daha iyi. İçinden gelip, seni düşünerek alması lazım. Seven bir insanın da zaten hediye almak içinden geçer, büyük büyük şeylere gerek yok, küçük bişey bile düşünüp seni mutlu etmek olmalı asıl amacı. Yani sizin kendiniz söylemeniz, baskılar yapmanız emin olun ki onda hiç hoş bir görünüş bırakmaz, kendinizden soğutursunuz.
Kezbana araba almamış... ne istersin araba !!! Lan bunlar batılı heveslerine doğulu kafaları ile yanaşan aptallarla dolu !!! Telefon almış !!! Sen ne aldın denk olarak ona
hiç almıyor derken doğumgünü yıldönümü falan mı yoksa sen ilgi manyağı olarak olup olmadık hediye mi bekliyosun hayatında. Önce bu sorunun cevabını kendine dürüstçe vermelisin sonra zaten flancaların filancası almış ne tatlı bi hareket böyle falan yani :)
Tuhaf bir hal çünkü bir mağazaya girdiğinde güzel bi şey gördüğünde aklına direkt geliyor insanın "bu benim sevdiğimde nasıl durur ya da alınca mutlu olur mu, aa o da bunu severdi " diye.
Sevgiliyken o aldıkları hediye bile çok. Açıkçası ben almazdım. Çocuğu tatmin ediyor musun bari. Kuru kuruya hediye olmaz 😁 ne kadar mutluluk o kadar fazla hediye kapiş ;)
Almak zorunda değil bu kadar önem veriyorsan sen al
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sen alıyorsan sorun yok ama almıyorsan böyle bir beklentiye girme aşk perdesi kalkmış artık aklı tekrar çalışıyordur oğlanın kendini enayi gibi hissetmemek için sen almıyorsan o da almıyordur
Bunu aşılaman zor kendisine hediye alarak birileri bir hediye aldığında baksana ne kadar tatlı bir jest falan diyerek aldırabilirsin ama bunu gerçekten istiyor musun yani içinden gelmeden sana bir şeyler yapmasını falan :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
benimde sevgilim cimri almiyordu hediye ben almaya basladim sevgilim cimri olgun bir abi var gizli verıyor bana para sevgilime hediye aliyorum
saan bisey dyiimi ben yurtdisinda yasiyorum burada türk erkekleri yabanxi sevgilsine resmen altin alyans vs aliyor sürekli hedyilerle dolduruyirlar rus bulduysa seni birakir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlk günlerde ya elde alana kadar almıştır ya da şimdi parası yoktur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sen alırsan o da almalı aslında mantık olarak bu yerde utanır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hediye bekleyen senin gibi birini terk etmeli. Çünkü net söylüyorum: Aç gözlüsün!!!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bana hediye almayan at kafasıdır toynakları vardır üzerine binip gezmek lazımdır de anlar o 😂😂😂
adam istiyorsa evinin tabusunu da versin sana yaw utanmaz birisin kızlardan zaten soğumuştum iyice soğuttun sende Allahın kezbanları ya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben anladım sizin demek istediğinizi. Bende de durum aynı bu sekil.. tamam ekonomi sıkıntı anlıyorum tarladan papatya bile toplasa olur.. Ama o da yok hani. ne bileyim.. arkadaşın dediği gibi cömertlik aşısı henüz icat edilmedi..