Alışveriş & Hediyeler Arkadaslar bu tuvali ben çizdim, sizce ücreti nasıl ayarlamalıyım? flaneurswss Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İlk defa çizdiğim bir tuvali satıyorum ama fiyatlar konusunda bi bilgim resim egitmenim 200 euro dedi ama bilmiyorum vilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi? Arkadaslar bu tuvali ben çizdim, sizce ücreti nasıl ayarlamalıyım? Cevapla Resim Soruları Fiyat Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BabyDoII Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 72% +1 yıl Kac saat ugrastin ve saatlik kac kazanmak istedigine bagli. Ama cok güzel bir tablo. 0 0 Yorumla
Zat-ı_Şahane_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 57% +1 yıl Benimde bi tuvalim var asiri asiri guzel. valla bu 200uro dedse benimkisi bi 500 eder yani sjsjs 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Masraflar artı harcanan emek değeri ve zaman değeri bölü 24 çarpı harcanan zaman 0 0 Yorumla
shadybaris Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Aga o kadar kotu tuvaller yuksek paralara satiliyor ki... Bu baya para eder 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Buna 200 euro mu? Yok daha neler 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı. Satılır güzel paralara tavsiyem yurt dısına sat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kac saat ugrastin ve saatlik kac kazanmak istedigine bagli. Ama cok güzel bir tablo.
Benimde bi tuvalim var asiri asiri guzel. valla bu 200uro dedse benimkisi bi 500 eder yani sjsjs
Masraflar artı harcanan emek değeri ve zaman değeri bölü 24 çarpı harcanan zaman
Aga o kadar kotu tuvaller yuksek paralara satiliyor ki... Bu baya para eder
Örümcek adam kostümlü feride
Buna 200 euro mu? Yok daha neler
Satılır güzel paralara tavsiyem yurt dısına sat
Acık artırma koy