İstanbul’da saten için Battal beden arıyorum düğün var. Bir kaç yer dolaştım satenin XL’ı bile S beden olan birine tam olur o derece bende 42 44 giyen biriyim boyum 159 kilomda 85 bu arada İstanbul’da satan yerler var mı? Bursa da birinde gördüm benim bedenimde olan biri satenin battalını almıştı.
18 yaşındasın daha böyle bahanelere sığınma. Kilo ver allah korusun gencecik yaşta hasta olursun. Seni kırmak için söylemedim bu kilo konusuna çok takığım bir de günümüzde kilo güzellemeleri beni sinir ediyor. Böyle güzellemeler devam ettikçe gencecik insanlar obeziteyi normal görüyor.
Bizim bu kodupumun canım da sınav zamanına düğün koyuyorlar ben normalde veriyordum Ramazan yüzünden tüm verdiklerim gitti Müslümanlıktan bile isyan ettiğimde de oldu şimdi de kilo veremiyorum müslğman da değilim artık ne Ramazan ne şey hiç bi şey yok gözümde
Müslümanlıktan niye döndün hghgjbbmbbj Trendyol'un kendi markasında büyük beden koleksiyon adı trendyolmilla curve ama yaşına uygun var mı bilmiyorum Düğünü de kafana takma akrabalar ne yaparsan yap birşeyler derler zaten sen sınavdan sonra kilo vermne bak bi 5 kilo bile fark yaratıcak
18 yaşındayım sen ise babam yaşında bi amcasın sorduğum soru ile verdiğin cevabın çok alakasız bak bunu algılamayacak kadar kafasızsın dön köyüne amca buralarda takılma sen
Tiyzeee, erkekler kadınlardan daha geç yaşanır tiyzee :D şu an 25 gösteriyorum ben tiyzeee :D Sizde cinsel hayat 45-50 de biterken bizde 90 a kadar yolu var teyzeee :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
"Xl beden s bedene olur" yalanına sinir oluyorum. S giyene s olur, büyük bedene saten kumaş yakışmaz zaten
tamam knk en zayıfı sizsiniz bi soru sorduk elbise harici çok şey konuştunuz
Adam XL yazmış Küçüçük bedene bu bizim mi suçumuz
Söyle de dava açalım
18 yaşındasın daha böyle bahanelere sığınma. Kilo ver allah korusun gencecik yaşta hasta olursun.
Seni kırmak için söylemedim bu kilo konusuna çok takığım bir de günümüzde kilo güzellemeleri beni sinir ediyor. Böyle güzellemeler devam ettikçe gencecik insanlar obeziteyi normal görüyor.
Bizim bu kodupumun canım da sınav zamanına düğün koyuyorlar ben normalde veriyordum Ramazan yüzünden tüm verdiklerim gitti Müslümanlıktan bile isyan ettiğimde de oldu şimdi de kilo veremiyorum müslğman da değilim artık ne Ramazan ne şey hiç bi şey yok gözümde
Müslümanlıktan niye döndün hghgjbbmbbj
Trendyol'un kendi markasında büyük beden koleksiyon adı trendyolmilla curve ama yaşına uygun var mı bilmiyorum
Düğünü de kafana takma akrabalar ne yaparsan yap birşeyler derler zaten sen sınavdan sonra kilo vermne bak bi 5 kilo bile fark yaratıcak
Ben de istiyorum pembe renkli olanı
Kadın mısın
Hayır
Seviyorum
nE
Keşke ben de kadın olsam
Maşallah tosun gibi
Soru ile yazdığının bi alakası var mı sence
Şişmansın yani :D :D
Gidin yaşıtlarınızla takılın amcalar sorduğum sorular size göre değil
Burada sorulara "şu yaş grubu cevap verebilir, şu veremez" diye bir kural yok teyze :D :D Dombili teyzem benim :D Tiyzeeeeeeeeeeeeeee :D :D
18 yaşındayım sen ise babam yaşında bi amcasın sorduğum soru ile verdiğin cevabın çok alakasız bak bunu algılamayacak kadar kafasızsın dön köyüne amca buralarda takılma sen
Ben kilo verince peşimde ne insanlar koşar size bastonlu nineler koşsun amca
Tiyzeee, tiyzem benim :D Sen benim yaşımdakileri ne sanıyon tombik teyze :D Sizin yaşınızdakiler hergün yolda içimize düşüyor töyzöööööö :D :D
Ben 1 sene sonra devrim yaptığımda senin suratında karışıklar çoğalacak çok yazık şsösşsmxpdm
Tiyzeee, erkekler kadınlardan daha geç yaşanır tiyzee :D şu an 25 gösteriyorum ben tiyzeee :D Sizde cinsel hayat 45-50 de biterken bizde 90 a kadar yolu var teyzeee :D
40 yaşında yolda genç kızlara ağzı yarıya kadar açık bakanlardan farkın yoktur be amca Allah’ına şükret buralı değilim
Teyzeee, hadi saldım seni teyzee :D Hayatta daha önemli işlerim var teyzeee :D :D Dombik teyzeee :D
Defol yoluna uykun falan vardır uyu sen bizim gençlerin daha geceye kadar işi var
Aynen teyzee ben şimdi yaşlı uykusuna yatacam rahatsız etme beni teyze :D :D
Battalgazi belediyesi satıyor
Arastirmak gerrek