Alışveriş & Hediyeler Gelen hediyenin fiyatına bakar mısınız? AlışverişdelisiDoli Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Poşette markası yazıyorsa gidip ne kadar diye bakar mısınız? Ben hiç bakmıyorum büyüsü kaçmasın :D Gelen hediyenin fiyatına bakar mısınız? Cevapla Marka Soruları Hediye Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı. İtina ve titizlikle fiyatı kontrol etmem sadece hediyem için mutluluk, hediyemi bana hediye edene de ekstra sevgi ve dostluk duyarım.. 🍀🍀#OZamanEtkileşimBaşlasınn 💗💗#OZEB 💗💗 0 0 Yorumla
bkvk49 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 30% +1 yıl Baksam da kötü juyetten değilde sadece merak ettiğim için bakarım 🥰 yoksa hediye dediğin sakız bile olsa beğenir saklarım 0 0 Yorumla
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Markanın göze çarpmasını istiyorsa hediyeyi veren kişi maddi değerine dikkat çekmek istiyordur. Bu yüzden bende fiyatına bakarım. 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Fiyatına bakmam da kullanabileceğim bir şey mi diye bakarım. Düşünülmüş , önemli olan düşünmesi 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl bence de Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 522 cevap paylaştı. Beni düşünerek mi almış, yoksa alakasız bir hediye mi. Bu daha önemli 0 0 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Hayır aklıma bile gelmiyor fiyatına bakmak ama pahalı bir şeyse anlarım. 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bakmam önemli olan hediyeyi alan kişinin beni düşünmesi 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Neden bakayım, edepsizlik sayılmıyor mu? Millet hediye getirirken etiketini boşuna mı kesiyor? 0 0 Yorumla
annewe Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bakarım merak edip ama ucuzsa bile değerli olur hediye sonuçta 0 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bakmıyorum çünkü hemen kalitesinden anlıyorum. 0 0 Yorumla
lifecouldbedream Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Yok neden bakayım adam düşünmüşte almış. 0 0 Yorumla
Melis_Aktas Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Düşünmesi yeter fiyatı önemli değil. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İtina ve titizlikle fiyatı kontrol etmem sadece hediyem için mutluluk, hediyemi bana hediye edene de ekstra sevgi ve dostluk duyarım.. 🍀🍀
#OZamanEtkileşimBaşlasınn 💗💗
#OZEB 💗💗
Baksam da kötü juyetten değilde sadece merak ettiğim için bakarım 🥰 yoksa hediye dediğin sakız bile olsa beğenir saklarım
Markanın göze çarpmasını istiyorsa hediyeyi veren kişi maddi değerine dikkat çekmek istiyordur. Bu yüzden bende fiyatına bakarım.
Fiyatına bakmam da kullanabileceğim bir şey mi diye bakarım. Düşünülmüş , önemli olan düşünmesi
bence de
Beni düşünerek mi almış, yoksa alakasız bir hediye mi. Bu daha önemli
Hayır aklıma bile gelmiyor fiyatına bakmak ama pahalı bir şeyse anlarım.
Bakmam önemli olan hediyeyi alan kişinin beni düşünmesi
Neden bakayım, edepsizlik sayılmıyor mu?
Millet hediye getirirken etiketini boşuna mı kesiyor?
Bakarım merak edip ama ucuzsa bile değerli olur hediye sonuçta
Bakarım ama belli etmem
Hayır manevi değeri daha önemli
Üzümü ye bağını sorma demişler
Hediyenin fiyatı değil anlamı önemli
Bakmam düşünmesi yeter..
Bakmıyorum çünkü hemen kalitesinden anlıyorum.
Yok neden bakayım adam düşünmüşte almış.
Düşünmesi yeter fiyatı önemli değil.
Hayır
Bakmam mı hiç
Ckss
Bakmam
Bakıyorum
Bakarım.
Yok ilgilenmiyorum
Bakmam
bkmamak olmaz ama
Çok ayıp bence
Bakmam