Alışveriş & Hediyeler Tek bir meyve satın alabilecek olsanız bu hangi meyve olurdu? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Alışverişe markete gittiniz. Bir meyve satın alma hakkınız var. Su anki ruh halinizle hangisini satın alırdınız? Tek bir meyve satın alabilecek olsanız bu hangi meyve olurdu? Cevapla Alışveriş Soruları Market Soruları Satın Alma Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Ananas veya avakado 1 0 Yorumla
seloyazıyo Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl portakal alırdım :D çok alakasız biliyorum ama çok seviyorum 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Neden alakasız olsun seviyorsan portakal iyidir xd Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı. Benim tercihim her daim aynı yeşil elma şu Granny Smith 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben orada hiç meyve göremiyorum. 🙄Canım kiraz çekti çok fenaa 1 0 Yorumla
coldmater Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çilek 🤧 karpuz 🥺 ımm üzüm 😇 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl İyi ki tek meyve dedik xd Yorumla coldmater +1 yıl Ölürümmm dbnfmg şaka şaka o zaman buz gibi karpuz diyelim Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yaz mevsimi meyvesi mi? Kis meyvesi de olur mu 🙃 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Hepsi olur :) Yorumla padisahinkizi +1 yıl O zaman portakal 😍 Yorumla
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Şu an canım hiçbir meyve çekmiyor. 😩 1 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 302 cevap paylaştı. Karpuz günlerce yerim en azından 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 927 cevap paylaştı. yazın karpuz kışın portakal alırdım 1 0 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl kestane 1 1 Yorumla princessNokia +1 yıl ya da armut Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Nektari☠️😂 1 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı. Karpuz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ananas veya avakado
portakal alırdım :D çok alakasız biliyorum ama çok seviyorum
Neden alakasız olsun seviyorsan portakal iyidir xd
Benim tercihim her daim aynı yeşil elma şu Granny Smith
Ben orada hiç meyve göremiyorum. 🙄
Canım kiraz çekti çok fenaa
Çilek 🤧 karpuz 🥺 ımm üzüm 😇
İyi ki tek meyve dedik xd
Ölürümmm dbnfmg şaka şaka o zaman buz gibi karpuz diyelim