Alışveriş & Hediyeler Hediye olarak bu bilekliği aldım, nasıl sizce? Rocky31 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Hediye olarak 925 ayar gümüş bu bilekliği aldım fikirlerinizi merak ediyorum fikir verir misiniz nasıl sizce? Hediye olarak bu bilekliği aldım, nasıl sizce? Cevapla Hediye Soruları Bileklik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 341 cevap paylaştı. Bonjour!Gayet zarif duruyor. Ben beğendim. ❤ 0 0 Yorumla
Bebeninruhi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Siradan ve güzel değiller. en azından ben daha kişisel bisey tercih etmesini isterdim bana hediye alacak kisinin 0 5 Yorumla Rocky31 +1 yıl Nasıl mesela? Yorumla Bebeninruhi +1 yıl Maddi durumuna bağlı. su yolu bileklikler var asansörlü renkli taşlı falan. ya da italyan örgü gümüş bileklikler pandora model degisik klipsli bileklik de tercih edebilirsin. dorika kolyeler var sallantili çok güzel. ama tabi biraz tuzlu bunlar😊😁 Yorumla Rocky31 +1 yıl Ben bunu 200₺ aldım nerede bende o para asgari ücretle ancak bu kadar oluyor iyi moral verdin ya... Yorumla Bebeninruhi +1 yıl Haklısın... Ama bence beğenir. bana alan yok ki begeneyim afsfsf Yorumla Rocky31 +1 yıl Bir de kime aldığımı söylesem şok olursun. Yorumla
Kürkçüdükkanıxx Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Zarif bir bileklik güle güle kullansın 1 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kaç lira bilmiyorum ama bayılmadım. 0 4 Yorumla Rocky31 +1 yıl 700₺ den 186₺ ye düştü Yorumla QueenOfTheFate +1 yıl 700 lira değildir o, keriz olma. Yorumla Rocky31 +1 yıl Ben 180e aldım hocam. Yorumla QueenOfTheFate +1 yıl Tamam, diyorum ki sitelerdeki bu tür ibareler yalan, inanma. Normal fiyatı zaten 186 ama psikolojiye oynamak için bu tür dalavereler yapıyorlar. Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok hoş.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bonjour!
Gayet zarif duruyor. Ben beğendim. ❤
Siradan ve güzel değiller. en azından ben daha kişisel bisey tercih etmesini isterdim bana hediye alacak kisinin
Nasıl mesela?
Maddi durumuna bağlı. su yolu bileklikler var asansörlü renkli taşlı falan. ya da italyan örgü gümüş bileklikler pandora model degisik klipsli bileklik de tercih edebilirsin. dorika kolyeler var sallantili çok güzel. ama tabi biraz tuzlu bunlar😊😁
Ben bunu 200₺ aldım nerede bende o para asgari ücretle ancak bu kadar oluyor iyi moral verdin ya...
Haklısın... Ama bence beğenir. bana alan yok ki begeneyim afsfsf
Bir de kime aldığımı söylesem şok olursun.
Zarif bir bileklik güle güle kullansın
gayet güzel görünüyor
Kaç lira bilmiyorum ama bayılmadım.
700₺ den 186₺ ye düştü
700 lira değildir o, keriz olma.
Ben 180e aldım hocam.
Tamam, diyorum ki sitelerdeki bu tür ibareler yalan, inanma. Normal fiyatı zaten 186 ama psikolojiye oynamak için bu tür dalavereler yapıyorlar.
Kibar ve şık bir bileklik
Şık bir bileklil, güle güle kullansın :)
Fena değil
Çok hoş..
Çok hoş
Beğenmedim
Çok zarif
Çok kibar çok zarif