Sizce uyusturucu kullanan biri gercek manada sevebilir mi? Duygularinda dengesizlik yasar mi? Ciddi dusundugu kizdan ayrilir mi şu an evlilige kendisini evlilige hazir hissetmediginden?
Cevabın nedir?
+1 yılYa onlar bambaşka bir kafa yaşıyorlar. Sen peki onu uyuşturucu aldiginda gördün mü? Benim kuzen var cok uğrastilar birakmasi için olmadi. Eroini falan kullanmiyor sanirim eskisi gibi ya da tamamen birakti. Normalde o kadar sevecen olan biri uyusturucunun etkisiyle seni veya babasini tanimayacak hale gelebiliyor. Ciddi bir sey düsünebileceklerini sanmiyorum. Düsünemiyorlar cünkü beyin hücreleri yillarca kullandiktan sonra ölüyolar. Esrar icinde bile ayri bir dünya yaşarlarken. Uyuşturucu bagimlisiyla ciddi düşünülemez. Gercekten sever belki ama onun icin herseyi feda etmeye ve birakmaya hazir olmali ve yapmalida.
03 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin canim. Mesela seni seviyorum derken 2 sonra seni sevmiyorum diyo neyse barisiyoruz bu seferdd ssni aramak icimden gelmiyor dedi ve yine ayrildik anlamiyorum ya icinden gelerek soyluyo ya da madde bunun duygularini ele geciriyor cidden mutsuzum
- +1 yıl
Onu bu şekilde kabul etme. Sana tavsiyem bu. Gerçekten seviyosa bırakmalı seni şu an çok iyi anlıyorum gerçekten daha geçen haftasonu onlarda kaldigimda 1 saat önce normalken, ki normal hali bile pek normal değil, 1 saat sonra bambaska bir insan vardi asiri neşeli. Kimseyi tanımadigi veya kendi babasini soydugu zamana da denk geldim ölü gibi oldugu zamanlara. Amcamla yengeme sabir diluyorum ne diyim sanada tabiki umarim herkes bu batakliktan kurtulur
Soran+1 yılUyusturucu aldiginda gormedim yanimda icmedi hicicmesinide istemezzdim zaten. Ya dogru diyosun beni severse birakir ama sevdigini bile bilmiyorum biliyomusun seni seviyorum diyo sonra seni aramak icimden gelmiyor diyo. Ya bu soylediklerini gercekten icinden gelerek ssoyluyor ya da madde bunun tum duggularini ele geciriyor. Yani bilemiyorum sence nedir durumun asli?
sever ama hayatının da içine eder. bağımlı biriyle olmaz yürümez.
00 Yorumla
+1 yılsevebilir evet.. duygularında dengesizlik olmaz merak etme. ama onunla evlenmeyi düşünme en azından şimdilik. Çok büyük sorunlar yaşarsın. Emin ol. Bir defa eve para girmez. Çok şey anlatabilirim ama bu yeterli sanırım.
04 Yorumla
Soran+1 yılYooo lutfen bildiklerini anlat. Bu cocuk eroin kullaniyor. Ve bana karsi cok dengesiz hemde cok. Seviyorum derken sevmiyorum diyor ya da baska seyler anliyamiyorum
- +1 yıl
hem dengesiz hem çıkıyorsun? bırak gitsin. Yakında eğer sen yanındayken krizi tutarsa sana saldırabilir de. Milliyetçideistin bahsettiği arkadaşın ölen arkadaşı benim kardeşimden çok sevdiğim arkadaşımdı. Evliydi ve eroin kullanıyormuş, diyordu da bilmiyordum. Hani ben de yıllar önce kullandım bir sürü şey onunla beraber ama ben bağımlı olmadım hiçbir zaman. Neyse evlendi ve karısı da kullanıyordu. Psikolojileri farklıdır ve o kadar çok ararsın ki evini malını mülkünü satarsın. Varın yoğun odur. Tedavi olanların sayısı da azdır. Kriz durumu sadece 6-7 saniye sürer ama o anı yaşamamak için bir kullanımlk eroin dünyalara bedeldir. Tedavinin pek faydası yok ama alternatif kurtulma yöntemi var. İstersen kısaca bana özelden yaz sana bir link vereyim iyice araştır oku. Biraz pahalı ama %99 çözüm.11 yıllık eroin bağımlısı bir bayan 7 günde bıraktı. Değmez mi o paraya? Eğer özelden link atmamı istersen gizliden çıkayım?
Soran+1 yılCook tsk ederim evet simdi ayriyiz bu cocukla yine ayrildi benden yani :) onlarin kafasi cok garip lutfen ozelden cikip bana yazarmisin
- +1 yıl
geç fark ettim kusura bakma. özelime yaz sana link atayım
+1 yılSizce uyusturucu kullanan biri gercek manada sevebilir mi?
hayır
Duygularinda dengesizlik yasar mi?
evet
Ciddi dusundugu kizdan ayrilir mi şu an evlilige kendisini evlilige hazir hissetmediginden?
evet01 Yorumla
Soran+1 yılSeni seviyorum derken birden seni sevmiyor der mi? ya da haksiz oldugu konularda pismanlik yasar mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
O allahin kulu degil mi. Sorsan ona bu illeti neden iciyorsun diye. Cevap cok acik olacaktir. Mecbur iste ona. Muhtac artik. Evet seni mutlu etmicek. Ailesini mutlu etmicek. Kendini bile. Ama bunu asla bile bile yapmicak cunku elinde olmicak. Pisman ama caresiz bir insan... artik sendusun.
10 Yorumla
+1 yılsevmesıne cok guzel sever de kendını o seylerden arındırmadıkca senınle evlenmeye sıcak bakmaz.. tamamen kurtulunca sana en guzel sekılde yonelır.. destek ol kurtulsun bırbırınıze sahıp cıkın..
05 Yorumla
Soran+1 yılOzgur cok guzel diyosun ben hep yaninda oluyorum onun ama hersey guzel gidiyo diyelim 3 gun boyunca ne ariyo ne soruyor ya da benim aramalarimi cevapliyor en sonunda niye aramiyosun dedigim de icimden gelmiyor diyor. Yani bu maddeden dolayimi yoksa gercek duygularini mi soyluyor anliyamiyorum
- +1 yıl
maddesel bır baglantı degıl bu emın ol.. bana ınan.. cok madde bagımlısı arakdaslarım oldu ama her bırı ılıskılerın o kadar harıka yurutuyordu kı her dumanını askı ıcın cekıyordu ve onların sayesınde bundan kurtuldular... bunda oyle bısey yok.. bu senı ıstemıyor..
soyle de olabılır.. ben madde bagımlısıyım bu kızı ben haketmıyorum dıye senı kendısınden sogutup uzaklastırmayada calıısıyor olabılır.. veya da kendıne madde mı ask mı dye sormustur.. madde demıstır... bunları ıyıcene ona sor.. nıyetını ogren.. ıcımden gelmıyor dıye bır muhabbet yok.. sen onu bırakırsan da duygu somurusu moduna gecer senı haketmıyorum layık degılım dıye..
Soran+1 yılAma senin dedigin esrar. Benimki eroin kullaniyor :)
- +1 yıl
korex sın ne oldugunu bılıyo musun sen?
Soran+1 yılYok bilmiyorum hic c
Eroin yüzünden dükkanı kapanan, çocuklarından olan, eşini bir daha göremeyenleri tanıyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılCok igrenc bir durum biliyorum ama seviyorum ve her defasinda beni kirip kirip ayriliyor. Ona yardim etmek istiyorum ama seni sevmiyorum diyip birakip gidiyo beni coook mutsuzum
Soran+1 yılDimi? Mesela hersey cok guzel gidiyodu tolga bir anda 3 gun boyunca hic aramadi beni ona sordum niye arayp sormuyosun diye bana dedigi cevap ; seni arayip sormak gelmiyor icimden dddi bende ayrilalim o vakit dedim ayrilalim dedi ve ayrildik bu madde boyle seyler yaptirirmi? Bu madde konusunda cidden cok cahilim oyuzden soruyorum.
Soran+1 yılYok o kadar da kes degil :) zaten igne seklinde almiyor onu folyo yoluyla aliyor. Gercekten daha coksey mi dusunur o maddeyi aaldiginda. Peki almadiginda mesela 2 gun boyunca almadi diyelim psikolojisi nasil olur
Soran+1 yılDogru diyosun sinirli ve dengesiz oluyor :(
Sevebilir evet ama uyusturucuyu senden daha cok sever. Yeri gelir uyusturucu icin gozunu kirpmadan feda eder.
00 Yorumla
+1 yılonun duyguları yok mu sanıyorsun olmasa niye başlasın ama hinede yalnış içinde fakat bence sevebilir
00 Yorumla
+1 yılUyuşturucusuna göre değişiyor
Mesela MDMA kullanırsa, seni çok daha fazla sevebilir04 Yorumla
Soran+1 yılEroin kullaniyorr. Folyo seklinde
- +1 yıl
Eroin mi hasss :D Onun şakası olmaz valla. MDMA veya esrara benzemez eroin. Arkadaşımın arkadaşı o yüzden geberdi.
Soran+1 yılPeki dengesizlik yapar mi bu madde. Seviyorum derken birden sevmiyorum der mi veya hic bir sorun yokken 3 4 gun boyunca aramamazlik yapar mi? Bunun kullandigi maddeden dolayimi yoksa icinden gelerek mi yapiyor bu hareketleri
+1 yılsever tabikide ama yokkuk krizindeyken gozu sevgiymis hic bisi gormez kendinde değil cunki i an herseyi yapar yani
10 YorumlaUyusturucu kullanan birisi de insan sonucta oda her duyguyu yasıyabilir
00 YorumlaAbi sever sorun degil de iste gerisi sorun. Ciddi anlamda hayatini mikebilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen dedigin gbi :) cok dengesizlikleri var yani sence cok dengesizlik yapar mi?
Soran+1 yılAslinda cok da halinden memnun degil. Yani beni sevip sevmedigini bile bilmiyorum mutsuzum şu an ayriyiz. Yani seni arayip sormak icimden gelmiyor dedi hrr defasinda kiriyor beni. Sence bunlari icinden gelerek mi soyluyor
inan bana cok zor sakın bulasma bıle kım olursa olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUyuşturucuyu aldıktan sonra aşıktır, uyuşturucu alamazsa sürekli kavga edersiniz.
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklisim peki dengesizlik yapar mi? Yani seviyorumderken birden sevmiyorum der mk? Birde ayrildiktan sonra pisman olur mu ki bide onun hhatasindan dolayi ayriliyoruz
Cevap sahibi+1 yılHepsine evet yapar diyorum
Soran+1 yıltamamdr cook tsk ederim canim benim :),
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHikaye yazan yazana bende bir sıkıntı yok duygular yerinde.
00 Yorumlaseni bile satar onu alabilmek için
00 Yorumla
+1 yılUyuşturucu içen biriyle gelecek kurulmaz
01 Yorumlakafası iyiken aşık
boşken bunalım olur04 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok dengesiz davraniyor bundan kaynakli mi? Hersey guzelken seni aramak icimden gelmiyor der mi yani ben anliyamiyorum zor durumdayim gercekten
Soran+1 yılEroin ama koldan igneyle degil folyo seklinde
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler