Alışveriş & Hediyeler Alışveriş merkezine gittiğinizde ilk girdiğiniz mağaza hangisi oluyor? aykutPlus Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben spor giyim mağazalarını geziyorum genelde. Decathlon ilk aklıma gelenlerden. Alışveriş merkezine gittiğinizde ilk girdiğiniz mağaza hangisi oluyor? Cevapla Alışveriş Soruları Decathlon Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Elbette decatlon ilk tercihim olur lakin genelde hanımların tercih sıralamasını sabırla beklemem gerekiyor 2 2 Yorumla aykutPlus +1 yıl Doğru, ben de öyle yapıyorum kanka genelde. 😊 Yorumla semxsem +1 yıl 😁😁 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Dekatlon benimde en fazla ilgi alanım..Kamp, av malzemeleri vs. 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl ilk yemek bölümüne giderim 0 1 Yorumla aykutPlus +1 yıl Benim genelde 2. durağım yemek katı. 🍔 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kitapçılar 0 0 Yorumla
Mаямеlат Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ayakkabı magzaları ve ya Gratis, wotsıns 0 0 Yorumla
Miss_Violet Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Migros 1 2 Yorumla aykutPlus +1 yıl Marketçisin o zaman. Yorumla Miss_Violet +1 yıl İndirimleri takip ediyorum ondan :D Yorumla
mutevaziadam34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Nixe veya abidas 0 2 Yorumla aykutPlus +1 yıl Şakacı birisin. Yorumla mutevaziadam34 +1 yıl Yok artık Lebron James Yorumla
CehltRezltCadıları Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Penti Gratis ltb mavi Koton 0 1 Yorumla aykutPlus +1 yıl Gratis, benim de rotamda yer alıyor. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Teknolojı mağazaları 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burası Ankara mı? 1 3 Yorumla CehltRezltCadıları +1 yıl Sesli güldüm 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niçün? Yorumla CehltRezltCadıları +1 yıl Ankara da AVM den bol bişey yok ona nispeten söyledin sandım güldüm. O kadar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Elbette decatlon ilk tercihim olur lakin genelde hanımların tercih sıralamasını sabırla beklemem gerekiyor
Doğru, ben de öyle yapıyorum kanka genelde. 😊
😁😁
Dekatlon benimde en fazla ilgi alanım..
Kamp, av malzemeleri vs.
ilk yemek bölümüne giderim
Benim genelde 2. durağım yemek katı. 🍔
Kitapçılar
Ayakkabı magzaları ve ya Gratis, wotsıns
Migros
Marketçisin o zaman.
İndirimleri takip ediyorum ondan :D
Nixe veya abidas