Alışveriş & Hediyeler Şu zamana kadar verdiğiniz en pahalı hediye nedir? aykutPlus Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben eski kız arkadaşıma şipşak fotoğraf çeken makinelerden instax mini almıştım. Şu zamana kadar verdiğiniz en pahalı hediye nedir? Cevapla Nedir Soruları Hediye Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Süs almıştım 0 0 Yorumla
Prenses00016 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 82% +1 yıl Hayatım boyunca hiç hediye almadım hiç kimseye de vermedim 0 1 Yorumla aykutPlus +1 yıl İlginç. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sanırım gece lambası, tuzdan oluşuyordu Kişiye özel 0 1 Yorumla aykutPlus +1 yıl Aa, biliyorum onları. Çok tatlı hediye. 🎁 Yorumla
Ilkaycagrii Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Ben telefon almıştım 7k'ya 0 2 Yorumla aykutPlus +1 yıl Ne almıştın kanka? Yorumla Ilkaycagrii +1 yıl Eskidendi ya iPhone almıştım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl kimseye pahalı hediye almam 1 1 Yorumla aykutPlus +1 yıl Yani maddiyat önemli değil tabii. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saat almıştım 2 bin civarıydı. 0 2 Yorumla aykutPlus +1 yıl Akıllı saat mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Seiko hem spor hem şık bir saatti Yorumla
AELORA Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% +1 yıl Pandora bileklik 1 2 Yorumla aykutPlus +1 yıl Güzel hediye. 🎁 Yorumla AELORA +1 yıl Evet bencede 🙂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kulaklk 0 2 Yorumla aykutPlus +1 yıl Aldı başını gitti kulaklık fiyatları. Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen ya Yorumla
LunarY Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Kendi hayallerim. 0 1 Yorumla aykutPlus +1 yıl Üzdü... Yorumla
semanur098 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Apple watch ve airpods 0 2 Yorumla aykutPlus +1 yıl Alan ne şanslıymış. 😊 Yorumla semanur098 +1 yıl Kardeşime aldım. Başkasına alacak kardar elim açık değil😄 Yorumla
Bizamaninmeleki Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Apple watch 🍎 0 2 Yorumla aykutPlus +1 yıl 10 numara hediye. Yorumla Bizamaninmeleki +1 yıl Değmedi... Yorumla
Malborne Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kalbim 🥲 0 1 Yorumla aykutPlus +1 yıl Deme öyle deme... Yorumla
scan1643 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kalbimiz😔 0 2 Yorumla aykutPlus +1 yıl Agaaa beeeeee... Yorumla scan1643 +1 yıl 😔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Süs almıştım
Hayatım boyunca hiç hediye almadım hiç kimseye de vermedim
İlginç.
Sanırım gece lambası, tuzdan oluşuyordu Kişiye özel
Aa, biliyorum onları. Çok tatlı hediye. 🎁
hediye almadım daha önce kimseye
Ben telefon almıştım 7k'ya
Ne almıştın kanka?
Eskidendi ya iPhone almıştım