En son alışverişe ne zaman gittiniz?

Bir kaş kalemi 489 lira olmuş.
Bir far paleti 500 tl. Yahu makyajda mı yapmayalım bunlar nasıl fiyat.
Güneş koruyucular 540 tl , cilt bakım kremleri bin liralara çıktı.
Maşallah 🧿 nereye gidicek daha bu fiyatlar bilmiyorum bu arada fiyatlara aldırmayın makyaj yapın yakışıyor ☺️
Kardeşime bugün aldım.
Tişört 200
Kot pantolon 290
Yok konu şu an sadece kardeşin zaten 😀 ben bugün 2000 TL harcadım evde bir köşe yaptırıcam orada sergileyeceğim aldıklarımı 😀😀
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bonsoir!
En son dün çıktım, birkaç bakım malzemesi aldım rutin bakım için. Bu kadar artmasa keşke, alırken düşünmek çok kötü fiyat açısından. ❤
Cumartesi günü gittim şort etek 60 üstüne beyaz bluz 80 e aldım başka bir yerden de yine beyaz bluza 75 verdim. Gipeli bluzlar gördüm çok şirindi ama fiyatı her yerde 120-130 olunca almadim. Birde babet gördüm 50 liraydı ama bende 5 tane var diye almadım kırmızı rengi yoktu keşke alsaydım..
Marka almıyorum pahali mağazalara girmiyorum istedikten sonra her yerde bulunur ben izmirdeyim genelde kemeralti ya da cadde mağazalarından alisveris yaparim bazen pazardan da alırım pazar deyip geçmeyin oralar da artık mağaza malı satıyor..
Oralar pahali galiba kemeralti hatay ve eskiizmir caddesini tavsiye ederim birde bostanlı pazari..
Dün yaptım kot 200 tshirt 150
Ayakkabi 600
3 çorap 30
Uygun satilan yerlerde varv
İyiymiş çoraba takıldım ben 4 boxer için 350 TL fiyat gördüm don alamayacağız yakında 😀😀
25 kg şeker çuvalı: 450 tlcik
Oruçoğlu 5 kg teneke sıvı yağ: 620 tlcik
Bı gömlek baktım düz hatta aşırı düz ve zevksiz bir şeydi öyle göz gezdirirken gördüm 400 du
En azından büyük tişörttür çocuk kıyafetleri hem daha pahalı hem daha küçük 😂🙈
Bebekken diyordum ki hani organik pamuk falan alıyorum ondan şimdi niye pahalı onu bilmiyorum ben de 😂
Valla tamam daha ucuzları var ama eli yüzü düzgün bir pijaması bile 600 lira 😂 çocuklar para kazanmıyor ki 😂
İlerde kazanacaklarına sayıyorlar 😀 ben bir arkadaşa çocuk hediyesi aldım Zara’dan maşallah yani fiyatlar 😀😀
Bir çocuk doktoru arkadaşım var ucuz kıyafetten kaç kere alerji olup geliyor çocuklar bir görsen diyor 🤦🏼♀️
Arabaya ses sistemi için malzeme almaya gittim 8k verdim çıktım
Ben alışverişe gitmem ki sipariş ediyorum trendyoldan
Ben bıraktım. Sağlığa zararlı
Bayramın 2. Günü. Her şey çookk pahalı el yakıyor
Mavi ve H&M’den 4 - 5 parça birşeyler aldım pahalı değil yani tarihi eser değerinde girmeyeceğim zaten 😀
H&M uçtu artık önceden iyi kötü alıyordun bir şeyler. Maviye söz yok zaten sosyete kesimin mağazası
Bayrama yakın
Dün gittim
Dün.
Alma
İnternetten alışveriş yapiyorum
Evet o konuda biraz zor. oncedenAlanlarin yorum ve görsellerinden bakıp güvenirsem istetiyom
Bir ay önce
Dünç
3 ay önce
En İyi Kız Görüşleri