Alışveriş & Hediyeler Okul çantamı yeni aldım, nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bana baya yük geldi ama beğendim yani her şeyim tam sığdı tam bana yetecek kadar bölmeleri var içinde Eski çantam boş spor çantası gibi kot bir çantadaydı salaş bir şeydi Güncellemeler+1 yıl Hepinize teşekkür ederim 💓🎈 Okul çantamı yeni aldım, nasıl? Cevapla Okul Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı. Çok kaliteli bir havası var, beğendim. Deri sanırım. Zevklerimiz aynı… 👍😎 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Keşke siyah mı olsaymış rengi , pek genç işi gibi gelmedi bana😕 ama sen sevdiysen sorun yok önemli olan senin içine sinmiş olması. Güle güle kullan 2 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güle güle kullan. Resimde gozuktugunden daha büyük sanırım. 😅 0 3 Yorumla padisahinkizi +1 yıl Nerden aldın acaba? Rengi ve modeli çok hoş. Omuz çantası varsa ben de alabilirdim 😅😍 Yorumla Soran +1 yıl Birisi daha sordu ama pazar gibi bir yerden aldım yani yılda bir kez olan bir pazar yurt dışında yaşıyorum ama shein sitesinde buna benzer güzel modeller var Yorumla Soran +1 yıl Google lens ile aratırsan buna benzerlerini bulabilirsin link koyacaktım ama xperim yetmedi maalesef Yorumla
havaliteknisyen Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Bununla Bi iki günlük bir yere giderken valiz olarakta kullanırsın şıkmış 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Değil mi 🥰 teşekkürler Yorumla havaliteknisyen +1 yıl Kesinlikle link atsana bana ya bende alabilirim gerçekten beğendim Yorumla Soran +1 yıl Ama pazar gibi bir yerden aldım : / Yorumla havaliteknisyen +1 yıl Aaaaaa Yorumla havaliteknisyen +1 yıl Olmadı şimdi bak Yorumla havaliteknisyen +1 yıl Eee nasıl yapicaz Yorumla Soran +1 yıl Google lens ile aratırsan buna benzerlerini bulabilirsin Yorumla havaliteknisyen +1 yıl O dediğin iş zor ya ben yapamam sen bunu kargo en iyisi bana 😄😄😄 nasıl fikir ama Yorumla
H2__O Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Gayet şık estetik ve sağlam görünüyor, güle güle kullan :) 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzelmiş iyi günlerde güle güle sağlıcakla kullan rengide çok hoş beğendim 0 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kötü. Deri olduğu için yaşlı işi duruyor. Süet olsaydı belki daha iyi durabilirdi. 0 0 Yorumla
Helloooo___ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sen begendiysen bana bisey demek dusmez fakat ben o tur cantalari brgenmiyorum tabi bu benim fikrim senin kullanacagim bir esya sonucta ❤️ 0 0 Yorumla
koramiral Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Istakoza benziyor biraz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Istakoz mu 😂 neresini benzettin çok anlamadım Yorumla koramiral +1 yıl Biraz andırıyor. İstersen birkaç eklemeyle bir ıstakozdan farkı olmaz. Tabi "neden sırtıma bir ıstakoz takayım" dersen, ona bir şey diyemem. Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güzelmiş, güle güle kullan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm 💓 Yorumla
ametist00000 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl baya tarz duruyo güzelmis güle güle kullan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm💓 Yorumla
Orangutan4 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Wooow vintage bayıldım güle güle kullan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 💓 Yorumla Orangutan4 +1 yıl Rica ederim Yorumla
bosverseneismimimm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Değişik ama güzel bu tarz seviyorum. 1 0 Yorumla
Kelimelerinsahibi Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 87% +1 yıl Seni daha dişi gösterir, sevdim, güle güle kullan. 0 0 Yorumla
profdocdr Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Erkekler beğenmiş kızlar beğenmemis, neden? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiçbir fikrim yok Yorumla
smhkcbl Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzel değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 535 cevap paylaştı. Fena değil 0 0 Yorumla
Berkecanmahmut Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Böyle bir çantayı okulda kullanıp yazık etmezdim 0 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 💓 Yorumla uzaylı_tony +1 yıl rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çok kaliteli bir havası var, beğendim. Deri sanırım. Zevklerimiz aynı… 👍😎
Keşke siyah mı olsaymış rengi , pek genç işi gibi gelmedi bana😕 ama sen sevdiysen sorun yok önemli olan senin içine sinmiş olması. Güle güle kullan
Güle güle kullan. Resimde gozuktugunden daha büyük sanırım. 😅
Nerden aldın acaba? Rengi ve modeli çok hoş. Omuz çantası varsa ben de alabilirdim 😅😍
Birisi daha sordu ama pazar gibi bir yerden aldım yani yılda bir kez olan bir pazar yurt dışında yaşıyorum ama shein sitesinde buna benzer güzel modeller var
Google lens ile aratırsan buna benzerlerini bulabilirsin link koyacaktım ama xperim yetmedi maalesef
Bununla Bi iki günlük bir yere giderken valiz olarakta kullanırsın şıkmış
Değil mi 🥰 teşekkürler
Kesinlikle link atsana bana ya bende alabilirim gerçekten beğendim
Ama pazar gibi bir yerden aldım : /
Aaaaaa
Olmadı şimdi bak
Eee nasıl yapicaz
Google lens ile aratırsan buna benzerlerini bulabilirsin
O dediğin iş zor ya ben yapamam sen bunu kargo en iyisi bana 😄😄😄 nasıl fikir ama
Gayet şık estetik ve sağlam görünüyor, güle güle kullan :)
Güzelmiş iyi günlerde güle güle sağlıcakla kullan rengide çok hoş beğendim
Kötü. Deri olduğu için yaşlı işi duruyor. Süet olsaydı belki daha iyi durabilirdi.
Sen begendiysen bana bisey demek dusmez fakat ben o tur cantalari brgenmiyorum tabi bu benim fikrim senin kullanacagim bir esya sonucta ❤️
Istakoza benziyor biraz
Istakoz mu 😂 neresini benzettin çok anlamadım
Biraz andırıyor. İstersen birkaç eklemeyle bir ıstakozdan farkı olmaz. Tabi "neden sırtıma bir ıstakoz takayım" dersen, ona bir şey diyemem.
Güzelmiş, güle güle kullan
Teşekkür ederimm 💓
baya tarz duruyo güzelmis güle güle kullan
Teşekkür ederimm💓
Wooow vintage bayıldım güle güle kullan
Teşekkür ederim 💓
Rica ederim
Değişik ama güzel bu tarz seviyorum.
Bizim kezbanda takardı bundan
Beğenmedim, güle güle kullanın.
cok rahat oluyo bunlar
hoş
rengi bi tık daha açık olabilirmiş
Güzel görünüyor güle güle kullan
Modeli güzel ama rengini sevmedim
Seni daha dişi gösterir, sevdim, güle güle kullan.
Nine cantasi gibi nine gore
Erkekler beğenmiş kızlar beğenmemis, neden?
Hiçbir fikrim yok
Güzel değil
Tamam teşekkürler
çok kötü
Rengi hariç güzel
Beğenmedim
Güzel görünüyor
Fena değil
Fena değil
Böyle bir çantayı okulda kullanıp yazık etmezdim
İyimis
Güle güle kullan💛