Alışveriş & Hediyeler Size ne hediye ederdim söyleyeyim mi? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Sadece hayal kuracağız, gerçekten almayacağım ona göre xd Maksat konu etiketimiz canlansın xd Size ne hediye ederdim söyleyeyim mi? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin. 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Şimdi herkese hediye etmişsindir, sana bir şey yoktur. Benden bir forma… 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sağ olun eksik olmayın xd Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Teknolojik bir şey olsun bari.. yalanda olsa sevinirim 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl akıllı saat alalım sana o zaman xd Yorumla cayadabekleriz +1 yıl yaa, ne kadar iyisin sağ ol :d Yorumla
__GAYGünlükleri__ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Tabi ki söyle bakalım 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl dalin alacam sana Yorumla __GAYGünlükleri__ +1 yıl Dalin mi neden :D Yorumla 8matador1180 +1 yıl bilmem sen seversin sdf Yorumla __GAYGünlükleri__ +1 yıl 😂😂😂 Eksik olma Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Soyle bakalım matador 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Fotoğraf makinesi xd Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eyvallah. Sümüklü cocuk ve sokak kopegı de isterim yanına 😂 Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tamam ama sol taraflardan söyle 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Sol tarafı bilmiyorum ki ya görseldekinden mi bahsediyorsun xd sana bi kutu çikolata olsun direkt xd Yorumla Sorusormayageldimben +1 yıl Ben de kutudan seçip söyleyeceksin zannettim pardon neyse çikolatayı kaptım gidem de hayali çikolatamı yiyeyim Yorumla
Legalpainn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Biraz pinti birine benziyorsun zaten hadi söyle 😂 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ula ben kadar eli açık birini gördün mü dsfds ama tutup da ferrari mi diyeyim :D sana hacdan gelen oyuncak tabanca o zaman xd Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım matador 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl kulaklık alırdım sana Yorumla padisahinkizi +1 yıl Teşekkür ediyorum Yorumla
Doraa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Söyle iyi bi şey olsun 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Kapanmayacak KizlarSoruyor hesabı. Yorumla Doraa_ +1 yıl Mataaa 😄 çikolata verseydin ya Yorumla 8matador1180 +1 yıl ilk bu hediyeyi sindir diğerlerini de veririm xd Yorumla Doraa_ +1 yıl bu büyük bi hediye oldu sindiremem böyle sen diğerini ver Yorumla
Esekfaruk13 Takip Et Xper 1 Yaş: 110 +1 yıl Yapam oglum reglim zaten canim cekio 2 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana sıcak su torbası Yorumla
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Bir kutu çilek xd Yorumla BirÇilekokusu +1 yıl Çok merciii❤❤❤❤ Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Söyleyin 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Kedi Yorumla Diomedea +1 yıl Teşekkür ederim 😻😹 Yorumla
ayse_c1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Evet 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Gofret Yorumla ayse_c1 +1 yıl oley Yorumla
KlavyeAbazanı Takip Et Yoda Yaş: 73 , eic 100% +1 yıl Evet 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl baston olabilir. 69luk teyzeme xd Yorumla KlavyeAbazanı +1 yıl 😒 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 10 Yorumla 8matador1180 +1 yıl KPSS kitabı dsfsdfs Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl Bıraktım o işleri🤣 Yorumla 8matador1180 +1 yıl haydaa o vazgeçiş ne zaman oldu sdfs Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl Kasımda aşk başkadır dedim ve o sevdayı bıraktım🤣 Yorumla 8matador1180 +1 yıl canın sağ olsun koca buldun mu bari xd Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl Yok öyle bir film hâlâ😀 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ula napıyon sen sadece ksde mi geçiriyon hayatını dsfsd Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl Yoo ne alaka, KS ye fazla girmiyorum ki ben, zaten pek vaktim yok. Yorumla 8matador1180 +1 yıl nelerle uğraşıyorsun, neden yok vaktinn Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl İşler güçler Yorumla
Fıreyas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl parfüm yeter kız sana Yorumla Fıreyas +1 yıl Teşekkür ederiim Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl hihmmmm 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana bi damak çikolata bi de patates cipsi xd Yorumla princessNokia +1 yıl ne kadarda bonkorsunuz Yorumla 8matador1180 +1 yıl xd hoş değil mi Yorumla
incihmm Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olurr mutlu olurum 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Kitap, roman... :) incihmm +1 yıl Yaa, teşekkürler. Doğru seçim. Beni tanıyan insanlar da hep bu hediyelerden alırlar çünkü çok severim bu tarz şeyleri :) 8matador1180 +1 yıl Belli belli :)
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Merak ettim 😊😋😋 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Gözlük direkt profil fotosundan hareketle xd güneş gözlüğü Yorumla Green_mile_devi +1 yıl Teşekkürler 😀👑👍 Yorumla
Nesrin772 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl günlük alacağım sana Yorumla
Married_WithBaby Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Damak alabilir miyim 🤪 yaninada coffee lütfen 1 7 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sen de bana bi gofrik alırsan olur xd Yorumla Married_WithBaby +1 yıl Ayipsin ne demek😛 Yorumla 8matador1180 +1 yıl beklşiyorum xdd Yorumla Married_WithBaby +1 yıl Adres bilgilerini alalım. s Yorumla 8matador1180 +1 yıl kargo gelmiyo buraya :( Yorumla Married_WithBaby +1 yıl Ah, çok üzücü 😌😀 Yorumla 8matador1180 +1 yıl yaa :D Yorumla
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana güzel bir elbise almak lazım xd Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Oo sevdim teşekkür ederim 😄 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Piko var mı? 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl harbi de var xd Yorumla NevHa +1 yıl Piko en iyisi Yorumla
Angel2597 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 😄 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana kurmalı bebekle, oynayan ciguli oyuncağı alacma Yorumla
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hepsini verrr 1 17 Yorumla 8matador1180 +1 yıl aç gözlüüüüüüü Yorumla 126Pınar +1 yıl Yok artık Yorumla 126Pınar +1 yıl Ay sanki alacaksın da almıyorum demişsin zaten sende cimrisin o zaman jajajjaja Yorumla 126Pınar +1 yıl Hayalen yerim ben de Yorumla 126Pınar +1 yıl Jajajjaja Yorumla 8matador1180 +1 yıl fdsgfdgsd yav sen bana al bi önce xd Yorumla 126Pınar +1 yıl Jajajajhaha sen al ben sana alırım ama ilk sen Yorumla 8matador1180 +1 yıl ilk sen al xd Yorumla 126Pınar +1 yıl Hahha aman iyi be gel aldım ye Yorumla 8matador1180 +1 yıl hayali mi alıyon xd Yorumla 126Pınar +1 yıl Hahaha param yok ne yapayım sen hayali ye diyorsan böyle olur Yorumla 8matador1180 +1 yıl e sen hayali almasan ben de hayali almam xd Yorumla 126Pınar +1 yıl Keşke önümde olsaydı hepsi hemen yerdim 😒 Yorumla 8matador1180 +1 yıl acıkmışsın :( Yorumla 126Pınar +1 yıl Hıhı Yorumla 126Pınar +1 yıl Acıkma demeyelimde canım çekti diyelim Yorumla 8matador1180 +1 yıl sen öyle istiyorsan öyle diyelim xd Yorumla
LaFDaLaŞı Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Söyle lütfen 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana güzel bir defter ve kalem hediye edelim xfds Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Söyle 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl adının olduğu bi çakmak alalım sana xd Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Beğenmedimm Yorumla 8matador1180 +1 yıl hediyenin iyisi kötüsü oluır mu :Ç:)( Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Lütfen 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl güzel bi nevresim takımı hak ediyorsun xd Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Nevresim takımı ne alaka ya 😂😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl pembe pembe iyi olur sana xd Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Bak ya iyi teşekkürler benden sana çokonat Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl playstation iyi gider xd Yorumla Boavistaa +1 yıl Cansın xd Yorumla
Burcu3428 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Lütfen söyle 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana panda ayıcık alırdım xd Yorumla Burcu3428 +1 yıl Ben canga isterim Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 548 cevap paylaştı. Olur bakalım 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana bi ceket alasım var nedense xd Yorumla Mario45 +1 yıl Teşekkürler :D Yorumla
ןɐuoʎsɐuɹǝʇuǝ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Söylesene 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl 2 kutu cuara Yorumla ןɐuoʎsɐuɹǝʇuǝ +1 yıl İcmiom ama Yorumla 8matador1180 +1 yıl nedense içiyorsun gibi geldi :( Yorumla ןɐuoʎsɐuɹǝʇuǝ +1 yıl Hiç içmedim:/ Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 352 cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana bi saat iyi gider Yorumla TheCeketli +1 yıl Analog tercihimdir 😎 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Söyle bakiyim 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana kar küresi almak isterdim xdfsf Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Iyiymis 🤭 Yorumla
Kafasikarisiksey1 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Soyle ve al lutfen canim ister bak 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl :( imkan imkan imkan.. sana bi ayıcık aldıralım dsf Yorumla Kafasikarisiksey1 +1 yıl Nedeeeennn Yorumla 8matador1180 +1 yıl e paran var mı dwemiyorsun :( Yorumla Kafasikarisiksey1 +1 yıl Yaaa cimriii8 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Kitap ve yanında bir adet hazır kahve Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl oyuncak aslan xd Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Olur :) 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana bi ayakkabı iyi giderdi xd Yorumla efulimmm88 +1 yıl Adidas olsun tam olsun 😃 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ne ederdin? 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl hulk figürü Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl Oh, fena değilmiş. Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl evet 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl makyaj seti xd Yorumla Coraline-0 +1 yıl xkskdjd teşekkür ederim Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 10 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana ben yeterim xd dfds Yorumla irresponsibleeea +1 yıl Sevgilim yine çok romantik. Yorumla 8matador1180 +1 yıl hayat şartları... Yorumla irresponsibleeea +1 yıl Hasretinle yandı gönlüm Yorumla 8matador1180 +1 yıl yaannn Ankara yaann Yorumla irresponsibleeea +1 yıl Sen yanımda olmayınca Ankara 'da anlamını yitirdi. Yorumla 8matador1180 +1 yıl hiç anlık atmıyon ama böyle ilişki olur mu ya Yorumla irresponsibleeea +1 yıl Özle biraz sonra sıkılırsın benden Yorumla 8matador1180 +1 yıl özlemesek istemeyiz zaten :( Yorumla irresponsibleeea +1 yıl Ya kıyamam aşk ya işte ❣️ Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 808 cevap paylaştı. Söyleyiniz 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl kupa ve kahve :) Yorumla flaneurx +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana bi şal alalım Yorumla Edaaa97 +1 yıl Sağol Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Soyle 🙄 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Fenerbahçe atkısı xd Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Yaaaa hahahahha çok sevdim teşekkürler 😂😂😂😂 Yorumla
Memati_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl E söyle o zaman 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana bi şarjor verelim memati baş :) Yorumla Memati_ +1 yıl Reyis onu kendim de alırım 😂😂 hayal olsun biraz Yorumla
nicckyok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sòylee 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl masal kitabı :) Yorumla
Asya1625 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Şöyle bakalım 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Göz kalemi xdd Yorumla Asya1625 +1 yıl En çok ihtiyacım olan şeydir kendisi teşekkür ederim 😊 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Söyle bana en güzellerinden ver. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana güzel bi eşarp, bi de bone alalım bone de şirketten xd Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olur 😊 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana seccade ve tesbih alacağım xd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
ateşcinicalciferx Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl söylee 1 8 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana balon almak istiyorum xd Yorumla ateşcinicalciferx +1 yıl olmaz patlarsa korkarım maalesef Yorumla 8matador1180 +1 yıl uçanından alalım Yorumla ateşcinicalciferx +1 yıl beni de uçursun Yorumla 8matador1180 +1 yıl uçmak istiyo kızz Yorumla ateşcinicalciferx +1 yıl uç demişken 0.5 en iyi uçtur bu arada Yorumla 8matador1180 +1 yıl o diğer soru oraya gel xd Yorumla ateşcinicalciferx +1 yıl üşenirim maalesef Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 510 cevap paylaştı. Hemen söyle! 0 5 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Mendil hediye ederdim, terini silersin. Bu ne hızdır böyle, soruyu daha yenilemeden cevap gelmiş xd Yorumla Lobellia +1 yıl Teşekkür edeceğin yerde şikâyet ediyorsun, umarım mendil altın kaplamadır 😠 Yorumla 8matador1180 +1 yıl elbette çok teşekkür ederim, şikayet etmiyorum maşallah diyorum.. allı güllü kokulu mendil xd Yorumla Lobellia +1 yıl Yanında Browni de hediye et madem, böylelikle sorularına hemmmmen gelirim dfkdnsksl Yorumla 8matador1180 +1 yıl oldu bil xd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Söyleyebilirsin.
Şimdi herkese hediye etmişsindir, sana bir şey yoktur. Benden bir forma…
sağ olun eksik olmayın xd
Teknolojik bir şey olsun bari.. yalanda olsa sevinirim
akıllı saat alalım sana o zaman xd
yaa, ne kadar iyisin sağ ol :d
Tabi ki söyle bakalım
dalin alacam sana
Dalin mi neden :D
bilmem sen seversin sdf
😂😂😂 Eksik olma
Soyle bakalım matador
Fotoğraf makinesi xd
Eyvallah. Sümüklü cocuk ve sokak kopegı de isterim yanına 😂
Tamam ama sol taraflardan söyle
Sol tarafı bilmiyorum ki ya görseldekinden mi bahsediyorsun xd sana bi kutu çikolata olsun direkt xd
Ben de kutudan seçip söyleyeceksin zannettim pardon neyse çikolatayı kaptım gidem de hayali çikolatamı yiyeyim
Biraz pinti birine benziyorsun zaten hadi söyle 😂
ula ben kadar eli açık birini gördün mü dsfds ama tutup da ferrari mi diyeyim :D sana hacdan gelen oyuncak tabanca o zaman xd
Söyle bakalım matador
kulaklık alırdım sana
Teşekkür ediyorum
Söyle iyi bi şey olsun
Kapanmayacak KizlarSoruyor hesabı.
Mataaa 😄 çikolata verseydin ya
ilk bu hediyeyi sindir diğerlerini de veririm xd
bu büyük bi hediye oldu sindiremem böyle sen diğerini ver
Yapam oglum reglim zaten canim cekio
sana sıcak su torbası
Söyle
Bir kutu çilek xd
Çok merciii❤❤❤❤
Söyleyin
Kedi
Teşekkür ederim 😻😹
Evet
Gofret
oley
Evet
baston olabilir. 69luk teyzeme xd
😒
Söyle
KPSS kitabı dsfsdfs
Bıraktım o işleri🤣
haydaa o vazgeçiş ne zaman oldu sdfs
Kasımda aşk başkadır dedim ve o sevdayı bıraktım🤣
canın sağ olsun koca buldun mu bari xd
Yok öyle bir film hâlâ😀
ula napıyon sen sadece ksde mi geçiriyon hayatını dsfsd
Yoo ne alaka, KS ye fazla girmiyorum ki ben, zaten pek vaktim yok.
nelerle uğraşıyorsun, neden yok vaktinn
İşler güçler
Ülker çikolatalı gofret bence
Söyle
parfüm yeter kız sana
Teşekkür ederiim
hihmmmm
sana bi damak çikolata bi de patates cipsi xd
ne kadarda bonkorsunuz
xd hoş değil mi
Olurr mutlu olurum
Kitap, roman... :)
Yaa, teşekkürler. Doğru seçim. Beni tanıyan insanlar da hep bu hediyelerden alırlar çünkü çok severim bu tarz şeyleri :)
Belli belli :)
Merak ettim 😊😋😋
Gözlük direkt profil fotosundan hareketle xd güneş gözlüğü
Teşekkürler 😀👑👍
Söyle
günlük alacağım sana
Damak alabilir miyim 🤪 yaninada coffee lütfen
sen de bana bi gofrik alırsan olur xd
Ayipsin ne demek😛
beklşiyorum xdd
Adres bilgilerini alalım. s
kargo gelmiyo buraya :(
Ah, çok üzücü 😌😀
yaa :D
Olur
sana güzel bir elbise almak lazım xd
Oo sevdim teşekkür ederim 😄
Piko var mı?
harbi de var xd
Piko en iyisi
Söyle bakalım 😄
sana kurmalı bebekle, oynayan ciguli oyuncağı alacma
Hepsini verrr
aç gözlüüüüüüü
Yok artık
Ay sanki alacaksın da almıyorum demişsin zaten sende cimrisin o zaman jajajjaja
Hayalen yerim ben de
Jajajjaja
fdsgfdgsd yav sen bana al bi önce xd
Jajajajhaha sen al ben sana alırım ama ilk sen
ilk sen al xd
Hahha aman iyi be gel aldım ye
hayali mi alıyon xd
Hahaha param yok ne yapayım sen hayali ye diyorsan böyle olur
e sen hayali almasan ben de hayali almam xd
Keşke önümde olsaydı hepsi hemen yerdim 😒
acıkmışsın :(
Hıhı
Acıkma demeyelimde canım çekti diyelim
sen öyle istiyorsan öyle diyelim xd
Söyle lütfen
sana güzel bir defter ve kalem hediye edelim xfds
Söyle
adının olduğu bi çakmak alalım sana xd
Beğenmedimm
hediyenin iyisi kötüsü oluır mu :Ç:)(
Lütfen
güzel bi nevresim takımı hak ediyorsun xd
Nevresim takımı ne alaka ya 😂😂
pembe pembe iyi olur sana xd
Bak ya iyi teşekkürler benden sana çokonat
Söyle bakalım
playstation iyi gider xd
Cansın xd
Lütfen söyle
sana panda ayıcık alırdım xd
Ben canga isterim
Olur bakalım
sana bi ceket alasım var nedense xd
Teşekkürler :D
Söylesene
2 kutu cuara
İcmiom ama
nedense içiyorsun gibi geldi :(
Hiç içmedim:/
Söyle bakalım
sana bi saat iyi gider
Analog tercihimdir 😎
Söyle bakiyim
sana kar küresi almak isterdim xdfsf
Iyiymis 🤭
Soyle ve al lutfen canim ister bak
:( imkan imkan imkan.. sana bi ayıcık aldıralım dsf
Nedeeeennn
e paran var mı dwemiyorsun :(
Yaaa cimriii8
Olur
Kitap ve yanında bir adet hazır kahve
Söyle bakalım
oyuncak aslan xd
Olur :)
sana bi ayakkabı iyi giderdi xd
Adidas olsun tam olsun 😃
Ne ederdin?
hulk figürü
Oh, fena değilmiş.
evet
makyaj seti xd
xkskdjd teşekkür ederim
Söyle
sana ben yeterim xd dfds
Sevgilim yine çok romantik.
hayat şartları...
Hasretinle yandı gönlüm
yaannn Ankara yaann
Sen yanımda olmayınca Ankara 'da anlamını yitirdi.
hiç anlık atmıyon ama böyle ilişki olur mu ya
Özle biraz sonra sıkılırsın benden
özlemesek istemeyiz zaten :(
Ya kıyamam aşk ya işte ❣️
Söyleyiniz
kupa ve kahve :)
Teşekkür ederim
Söyle
sana bi şal alalım
Sağol
Soyle 🙄
Fenerbahçe atkısı xd
Yaaaa hahahahha çok sevdim teşekkürler 😂😂😂😂
E söyle o zaman
sana bi şarjor verelim memati baş :)
Reyis onu kendim de alırım 😂😂 hayal olsun biraz
Sòylee
masal kitabı :)
Şöyle bakalım
Göz kalemi xdd
En çok ihtiyacım olan şeydir kendisi teşekkür ederim 😊
Söyle bakalım hangisi
Damak alır giderim 😄
Didoyu çalabilir miyim? 👻
Söyle bana en güzellerinden ver.
Bana ne hediye edersin 🍯
Söyle
sana güzel bi eşarp, bi de bone alalım bone de şirketten xd
Olur 😊
sana seccade ve tesbih alacağım xd
Teşekkür ederim 😊
Olur
söylee
sana balon almak istiyorum xd
olmaz patlarsa korkarım maalesef
uçanından alalım
beni de uçursun
uçmak istiyo kızz
uç demişken 0.5 en iyi uçtur bu arada
o diğer soru oraya gel xd
üşenirim maalesef
Hemen söyle!
Mendil hediye ederdim, terini silersin. Bu ne hızdır böyle, soruyu daha yenilemeden cevap gelmiş xd
Teşekkür edeceğin yerde şikâyet ediyorsun, umarım mendil altın kaplamadır 😠
elbette çok teşekkür ederim, şikayet etmiyorum maşallah diyorum.. allı güllü kokulu mendil xd
Yanında Browni de hediye et madem, böylelikle sorularına hemmmmen gelirim dfkdnsksl
oldu bil xd
Ne hediyem olacak acaba 😅
Hadi söyle:)