bi şeyler beğendim almayı düşünüyorum daha önce bu butikten alışveriş yapanınız varsa yazsın
Kutu Butik Güvenilir midir?

bi şeyler beğendim almayı düşünüyorum daha önce bu butikten alışveriş yapanınız varsa yazsın
Kutu Butik, Türkiye de kurulmuş bir giyim butiğidir. Sadece kadınlara yönelik üst giyim, alt giyim, dış giyim ve aksesuar ürünlerinin yanında plaj giyimi ürünlerinin satışını yapar.
Kutu Butikten alınabilecek şeyler;
1- Üst giyim; crop, tişört, elbise, gömlek gibi ürünler
2- Alt giyim; jeans, etek, şort, eşofaman gibi ürünler
3- Dış giyim; kot ceket, blazer, deri ceket, crop ceket gibi ürünler
4- Aksesuar; gözlük, çanta ve vücut aksesuarları
5- Plaj giyim; mayo, bikini, palero ve alt üst halinde ya da ayrı ayrı halde bikini ve mayo setleri satılmaktadır.
Kutu Butik, internet üzerinden ve telefonla alışveriş imkanı sunmaktadır. İnternet üzerinden Kutu Butik alışveriş şöyledir;
1- Tarayıcıya Kutu Butik yazılır
2- Kutu Butik resmi sayfasından butiğe üye olunur veya daha önce hesabınızı oluşturduysanız giriş yapınız.
3- Butikte seçilen ürünler sepete eklenir
4- Daha sonra seçilen ürünler için sipariş verme seçeneği bulunur
5- Sipariş verme seçeneğini seçtikten sonra yapmanız gereken en önemli şey doğru adres ve iletişim bilgilerini girmektir.
6- Hatalı adres ve iletişim bilgilerini girmediğinizi kontrol ettikten sonra ödeme noktasına gelirsiniz.
7- Ödeme noktasında Kutu Butik size ödeme yönteminizi sorar. Yöntemler arasında paypal, kredi kartı, banka kartı ve kapıda ödeme seçeneği bulunmaktadır.
8- Kendinize uygun seçeneği seçtikten sonra siparişinizin ulaşmasını beklersiniz.
Telefonla Kutu Butikten sipariş vermek isterseniz;
1*- Seçtiğiniz ürünün sepete ekle kısmında telefonla sipariş ibaresi bulunur.
2- Sizden iletişim bilgilerinizi ve varsa iletmek istediğiniz notu yazmanız beklenir örneğin not kısmına beni saat 8 ile 12 arasında aramayınız diyebilirsiniz onlarda dikakte alacaklardır.
3- Daha sonra siparişiniz telefon görüşmesi üzerinden alınır
4- Telefon üzerinden adresinizi ve ödeme yönteminizi belirler buna göre sipariş verirsiniz.
Kutu Butik, resmi bir vergi numarası bulunan TC kimlik numarası ile fatura kesen bir butiktir. Güvenilirdir ve faturalıdır.
Kutu Butik müşterileri, Kutu Butikten alışveriş yaptıklarından memnun olduklarını çalışanların ilgili olduklarını belirtmişlerdir.
Görüş
2Görüş
Ben kız arkadaşıma hediye almıştım gayet güvenilir tercih edebilirsin gönül rahatlığıyla...
kaç günde geldi kargon
Evet alınır ben aldım mini elbise
ilk defa duydum
beğendiğiniz şeyin resmini google lensten aratın belki bilindik sitelerde vardır
Nooooo
En İyi Görüş