Pantolon ve tişört aldım toplamda 600 TL tuttu.
Yahu arkadaşlar, bu nedir ya. Biz ne yiyeceğiz, ne içeceğiz. Nedir bu fiyatlar, yazık günah değil mi ya...
Tşörtü iade etme fikri aklımdan çıkmıyor
Yahu arkadaşlar, bu nedir ya. Biz ne yiyeceğiz, ne içeceğiz. Nedir bu fiyatlar, yazık günah değil mi ya...
Tşörtü iade etme fikri aklımdan çıkmıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hocam ben şöyle yapıyorum ya. Bir pantolon maksimum her gün giyersen 1 sene dayanıyor zaten en azından benim için. Defacto gibi yerlerden 150-200 TL'ye iki tane alıyorum. Aynı seviye mağazalardan veya Boyner'den 50-80 TL arası düz renkli t-shirtleri topluyorum. Uygun oluyor bence bir nebze.
50 TL ye bırak tişört almayı aksesuar olan bileklik bile 70 TL hocam :)
Netten ltb ye baktım 280 TL idi pantolon. 500e 1 pantolon 2 tişört ile kapatırım hesabımı derken sağlam girdi. Ama sanırım tişörtü iade etcm
Hocam boynerde fabrika marka t shirt 70-80 şu an.
Spor tişört bakıyorum hocam. Ama oraya da bakıcam.
Bakıcam eğer hoşuma giden varsa iade etcm hemen ordan alırım 2- 3 tane.
Tamamdır.
Çok acı maalesef.
6 Ay önce aldığım kira ile geçinebiliyordum şimdi faturaları bile ödemiyor. İçinden geçtiler ülkenin.
Yok yok, iade etcm ya. Pantolon yeter bana artık yapacak bir şey yok
Daha uygun fiyatlı da bulursun yani ama haklısın ne diyim of ya
Pantolon mavi.
Var mı daha uyguna pantolon?
Maviden tişört baktım 150 tl. Hopi var diye Jack Jones 'ten 180e aldım tişörtü ama iade etmeyi düşünüyorum. Böyle bir şey yok abi.
Bulduğum da 2 3 yıkamaya gidiyor. Onu da düşündüm ama o da pahalı. En kötü yerde bile pantolon 250 den başlıyor.
İnternetten indirim yakalamaya calisabilirsin ya ben öyle yapıyorum
İyi de bedenler, kalıplar aynı değil ki. Sorun orada bilsem olacağını alırım da bilmiyorum işte.
Olmazsa iade edersin ya nolucak
Çektiğim çile de cabası.
öyle mk 2-3 tisort alcam 500 tl eskiden 300 tl ye 6-7 tane tisort alirdim
Sorma ya
degis trendyoldan al bakalim ucuz orada
Oradan ne zaman ürün aldıysam hep başım ağrıdı
neden kuzu
Aga hummel marka eşofman aldım Bi cebi büyük diğeri küçük. Lastiği düz değil yamuk Bi tuhaf :)
Bir kaç tişört aldım, yine beklediğim gibi çıkmadı
ayn aga öyle bide tam bedeninede uymuyor ya buyuk ya kucuk b o k t a n yolluyorlar cok nadir denk gelmistir ustume olan ama avm de cok pahali
Mecbur artık sık DEĞİLC senede veya 6 7 ayda bir alacağız
En son pandemi öncesinde alışveriş yaptım galiba.
Aynen alma cok dandik seyler var orada bencede bu fiyatlarla klasige kacmak lazim duz renk tshirt al bak acuna onun gibi yap
Sonu geç orta bile zor
Maviden aynısından 2 adet alabilirsiniz
Maviden aldım zaten.
Mavi de bir tişört 150 tl.
Maviden pantolon 180 ile 300 arası her türlü bulursun tşort ise 80 ile 130 arası
400 TL hocam. 350dem başlıyor
Cumartesi günü aldım
Ne aldınız. Link atar mısınz
beter olun
Dostum, siyasi yer değil burası. Merak etme bende savunmuyorum
bende sana demiyorum zaten
İade et bence
İnan var ya tişörtü iade etmeyi düşünüyorum. Pantolon ile devam artık
Aynı tişörtlrr ile işe git gel yapıcaz yapacak başka bir şey yok gibi görünüyor. Topu topuna da 3 4 tane tişörtm var sanırım.
Neyi edeyim?
Tişörtü mü. Bende öyle düşünüyorum ama yarın bir gün almak istesem daha da pahalı olacak diye korkuyorum
Günaydın
Reis, en son pandemi öncesinde alışveriş yaptım. Fazla bir yere çıkmadığım için bir kaç pantolon ile idare ediyordum. Şu an da baya zor gibi işe gidiyorum haliyle alayım dedim.
Evet knk insan bı gezer fiyatları görür be. Kaç aydır böyle ve artarak devam ediyor
Nette baktım. Bi hesap yaptım, uyar dedim. 500e kapatırdım 2 tişört ve pantolon diye düşündüm. Ltb de 300 TL pantolon o da beğenmedim, acayip kötüydü.
Maviden hoşuma gitti koton da yoktu. Bilmiyorum ne yapıcam
Mavi zaten kot pantolon için var nerdeyse çok iyiler ama pahalı işte. Knk bı alışveriş düşünüyorsan tutmasa bile 1000 TL ile git
Kanka, 1k ne demek ya. Şaka mı abi.
Tutmazsa da al diyorum o kadar miktar çünkü bazen gerçekten beğendiğin bişey oluyor ve inanılmaz fiyatları. Boynerde bı t-shirtin 1000 TL yi aştığını gördü bu gözler. 1 tshirt 1k düşünebiliyor musun