Boyum 1.60 nereden gömlek aldıysam herzaman kolu uzun geliyor. Bende terziye götürüp yaptırıyorum. Sizce bana uygun olanı nerden bulabilirim. Aranızda benim gibi olan varsa onalr nereden tedarik ediyor.
Bdenimde slim fit S.
Bdenimde slim fit S.
bulamazsın bence. mesela çok şişman ve büyük olanlar xxxxxl gibi ekstra ekstra büyük modelleri bulabilir.
sen en fazla çocuk reyonunda falan şansını ara bence. ya da ömür boyu bu dertten kurtulmak istiyorsan vücut geliştirmeye başla. 2 yıla medium anca olur sana, bayağı büyürsün
Kilo almak istemiyorum
kas olarak kilo alman gerekiyor zaten. 1 yılın sonunda omuzların ve kolların falan bayağı büyür. giydiğin gömlek tam oturur ve çok yakışır sana
Nasıl vücut geliştiriliyor
spor salonuna gitmen gerekiyor. ağırlık kaldırıyorsun, ağırlık antrenmanı yapıyorsun ve protein ağırlıklı besleniyorsun. yavaş yavaş vücudun kas kütlesi kazanıyor ve daha büyük/güçlü/heybetli görünüyorsun
Netten baktım ama öyle vücut geliştirenlerin yaşlılıkta vücutları berbat oluyor. Ben böyle memnunum. Eğer bulamazsam ölçülerimi. Parayı bulunca kendi bedenimden gömlek üretip satacagım. Benim gibi. Olanlar çoktur. :)
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?