Alışveriş & Hediyeler 2 ay Dünyaca ünlü saat devlerin, den hangisi tercih edilir? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 00 4 Japon üretici ankete konuldu hangisi daha kaliteli marka🤔🤔🤔 1 Resim A seç 2 Resim B seç 3 Resim C seç 4 Resim D seç Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan: Yaşın KızımErkeğimLütfen yaşını seç Güncellemeler: 2 ay 4 Japon markası ankette Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Dünyaca ünlü saat devlerin, den hangisi tercih edilir? 02 Görüşünü yaz
aykutPlus Fenomen 1 ay Genelde Casio tercihim oluyor ama Seiko'da tercih edilebilir bence. ⌚️ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Emre-_-2295 Xper 6 2 ay Citizen 35 yıldır bizim evde, ölmeden önce 10 yıl falanda dedem kullanmış, ölmüyor saat Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 2 ay Citizen de çok kaliteli ama Casio kadar usta olamaz hiçbiri lüks de Orient, in eline kimse su dökemez buda ayrı tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
02Genelde Casio tercihim oluyor ama Seiko'da tercih edilebilir bence. ⌚️
Citizen 35 yıldır bizim evde, ölmeden önce 10 yıl falanda dedem kullanmış, ölmüyor saat
Citizen de çok kaliteli ama Casio kadar usta olamaz hiçbiri lüks de Orient, in eline kimse su dökemez buda ayrı tabi
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!