Küçük boyu almayı düşünmüyorum çünkü ancak 1 paket pirinç sığar diye düşünüyorum o yüzden büyük boy alacağım ama 12 li çok mu fazla olur sizce 9 lusu var o yeter mi bana? Öğrenciyim hem yks hazirlanmaya çalışıyorum hem çalışıyorum işte evde her şey düzenli olsun istiyorum yoksa çok vakit kaybediyorum cam olanlari sağlıklı o yüzden ilerde ceyizimdede kullanırım hem 😍
https://imgyukle.com/i/RXe7pA bunlar sık kullandıklarım tezgahın köşesine koydum. Bir köşede de dolap var orası dağılmış çekmeye utandım 😅 Sık kullanmadığım bakliyatlar, baharatlar vs de orada
Ekonomik durumun uygunsa ve almak istiyorsan al. Sahip oldukları insana mutluluk veriyor
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ailem sadece evin kira faturalari vs ödüyor diğer herşeyimi kendim karşılıyorum market yeme içme giyme kitap her şey yani imkanım yok aslında ama alıp kendimi mutlu etsem ne olur ev düzenli olunca gerçekten hep daha mutlu oluyorum ve vakit çok önemli şu an benim için ☺️düşün mesela pirinci hergun paketten döküp pişirmek var hem yerlere dökülüyor hem uğraştırıyor birde bunun içinden almak ☺️
Kulağından ufak bir parça kesip döküyorum. Etrafa dagilmiyor... Benim için işlevsel olmasada görsellerini paylaştığın kap veya kavanoz nasıl adlandırılıyorlarsa hoş bir görünüm sağlıyor tezgah ustunde