Alışveriş & Hediyeler Bayramda ne giyilmeli? ShoppingColic Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bayram için en uygun kıyafet nedir? Etek, elbise vs. seçemiyorum yardımcı olur musunuz? Bayramda ne giyilmeli? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Ben kutlamadığım için rahat takılıyorum 0 0 Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Benim için bir önemi yok açıkçası ne giyinildiğinin. Ultra süslü gezinenlere de bi tilt olurum hatta. Hediye paketi gibi dolanıp süsleyenleri hiç söylemiyorum bile. 0 0 Yorumla
Nychtay Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bayramda ne istiyorsan giyebilirsin tabi büyükleride ziyaret ediceğin için onların laflarına hedef olmamak için birazda yygun giyinmek gerek. 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl sürpriz janımmmm :) bayramda yurtdışındayım 0 1 Yorumla ElleBella +1 yıl Harika ya neler giyeceksiniz Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Oldukça rahat ve şık şeyler 0 1 Yorumla ElleBella +1 yıl Rahat derken Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben kutlamadığım için rahat takılıyorum
Benim için bir önemi yok açıkçası ne giyinildiğinin. Ultra süslü gezinenlere de bi tilt olurum hatta. Hediye paketi gibi dolanıp süsleyenleri hiç söylemiyorum bile.
Bayramda ne istiyorsan giyebilirsin tabi büyükleride ziyaret ediceğin için onların laflarına hedef olmamak için birazda yygun giyinmek gerek.
Güzel cici kıyafetler😃
Etek - tişört veya gömlek
sürpriz janımmmm :) bayramda yurtdışındayım
Harika ya neler giyeceksiniz
Oldukça rahat ve şık şeyler
Rahat derken
kombine giymek daha iyi :)
Elbise
Pijama terlik
Spor tarz elbise hada uygun