Alışveriş & Hediyeler Bu japon ürünlerinden hangisini satın alırdınız? ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Seç beğen al 👸🌿✨ ✔️Kucak Yastığı ✔️Burger Yeme Peçete Kalkanı ✔️Sarılan Erkek Arkadaş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu japon ürünlerinden hangisini satın alırdınız? Cevapla Satın Alma Soruları Ürün Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Kucak Yastığı çünkü ihtiyacım var :/ 1 0 Yorumla
Yaşasın_ırkımızz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sarılan erkek arkadaşı alırım ama oraya Sörltoh fotosunu koyarım😂😂😂 2 0 Yorumla
skyseahawk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl c şıkkı biz erkeklere uymuyor ama diğer ikisini de sadece denemek isterdim 1 0 Yorumla
byRagnarLoftbrok Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kucak yastığını bizim memlekette parça pincik ederler 😂 1 0 Yorumla
Synchronic Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl dünyaya bir daha gelsem kesinlikle japon olmak isterdim. o kadar ilginç ürünleri var ki. en azından gümrük vergisi ödememek adına :) 0 0 Yorumla
Ayberkgrkn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Tuvaletleri bir harika. Tam bir teknoloji harikası. Elbette ki bir tuvalet. Daha sonrasında robot bir maid güzel olurdu. 0 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Bu ürünler bizim ulkenin sınır kapısından geçmemeli 😂 1 1 Yorumla Asude-m +1 yıl neden ya :D Yorumla
Joselynn Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ay hiçbiri hepsi çok gereksiz özellikle birincisi leş 1 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl işime yarayan bişey yok burada ama imkanım olsa robot köpek alırdım 0 0 Yorumla
Nazlı_Kor06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Hiç birine ihtiyacım yok ama olsaydı heralde 3. Seçerdim 0 0 Yorumla
Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Hiç birini saçma ürünler. Önce insanı yalnızlaştır sonra plastikten medet umar hale gelsin. 0 0 Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Bunların yaptığı maket kadın var😂çokta guzel😅30 , 40 bin tl fiyatlarinda almaya deger 🤣 0 0 Yorumla
sychopathcat Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl olum bu Japonlar ne manyak insanlar bayılıyorum ya.. 0 2 Yorumla ErdiAyyıldız +1 yıl İlla japon mu olmak gerekiyor anlamadım ki Yorumla sychopathcat +1 yıl anlayamadım? Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl yeni ürünleri bekliyoruz bunlar bana hitap etmiyor :D 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Erkeklerin kucak yastığını aldıklarını görür gibiyim helede bekarsa 😂😂😂 0 0 Yorumla
SıRaDaNbİrKaDıN01 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Biri bana yemek yerken bakacak diye tırsan ben peçete kalkanını çok beğendim. Link falan varsa alabilirim =D 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 587 cevap paylaştı. Ryh eşini bulamamak yalnız olmak ne kötü bir şey. 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 318 cevap paylaştı. Hiç biri bana hitap etmiyor :D 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Senin kucağın varken ne yapacağım onu 1 0 Yorumla
Ss4ik1 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl yediğim şeyleri hayvan gibi yediğim için hamburger kağıdı 0 0 Yorumla
ChaoticHarmony Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl hamburger kağıdı kadar komik bi icat yok hayalimdeki ürün 0 0 Yorumla
servetkrmn52 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bak kızlar erkek almış hep sanki ülkede erkek kıtlığı var lan biz varız bizzzxzzzzzzzzzzzzz 0 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Sırt kaşıyan robot falan yokmu alalım 0 8 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Getir tırnaklarımla kaşıyım 🤪😂 Yorumla asiprens2905 +1 yıl @HANIMEFENDİ 😂 Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Yok sen kedi gibi tırmalarsın şimdi 🙂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Tırmalamadan kaşicaaamm Yorumla asiprens2905 +1 yıl Oo 😂😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Prenste kaşınıyor herhalde 😂😂 Yorumla asiprens2905 +1 yıl Prense karışma 😂 Yorumla asiprens2905 +1 yıl @HANIMEFENDI yazamadım sana😂 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 549 cevap paylaştı. Bu Japonlar uzaylı olabilir bak :D 1 0 Yorumla
CraVian Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl En saçması peçete kalkanı geldi onu alırdım 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 330 cevap paylaştı. Almam ne bu saçmalık şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl en azından japonlar, çinli ve koreliler gibi kedi köpek yemiyor... 0 1 Yorumla DreamGhosters +1 yıl meşhur penis lokantalarından haberin yok heralde Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 452 cevap paylaştı. Hiç birini almam.. Keyifli geceler.. 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Bunlar japon degılde çindir nerde sacmaşık onlarda 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 530 cevap paylaştı. Şişme kadın alırım daha iyi mk :D hahdasfh 0 0 Yorumla
38hakkan38 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Şisme olsaydi onu secerdim neden koymadin onu gii 0 0 Yorumla
isteklivearzulu Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Hiç birini sen aldın mı peki? 0 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Yoo Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Ee o zaman neden milleti gaza getiriyorsun aldınız mı dalan filan😅😅 Yorumla
EhaMeng Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 335 cevap paylaştı. Hiç biri işime yaramaz. 0 0 Yorumla
mayheath Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Başka ürünler aldım 1 1 Yorumla asiprens2905 +1 yıl Ne gibi 😂 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 650 cevap paylaştı. Hiçbiri 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiçbirini almam 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Üçüncüsü daha iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Kucak Yastığı çünkü ihtiyacım var :/
Sarılan erkek arkadaşı alırım ama oraya Sörltoh fotosunu koyarım😂😂😂
c şıkkı biz erkeklere uymuyor ama diğer ikisini de sadece denemek isterdim
Kucak yastığını bizim memlekette parça pincik ederler 😂
dünyaya bir daha gelsem kesinlikle japon olmak isterdim. o kadar ilginç ürünleri var ki. en azından gümrük vergisi ödememek adına :)
Tuvaletleri bir harika. Tam bir teknoloji harikası. Elbette ki bir tuvalet. Daha sonrasında robot bir maid güzel olurdu.
Bu ürünler bizim ulkenin sınır kapısından geçmemeli 😂
neden ya :D
ay hiçbiri hepsi çok gereksiz özellikle birincisi leş
işime yarayan bişey yok burada ama imkanım olsa robot köpek alırdım
Hiç birine ihtiyacım yok ama olsaydı heralde 3. Seçerdim
Hiç birini saçma ürünler. Önce insanı yalnızlaştır sonra plastikten medet umar hale gelsin.
Bunların yaptığı maket kadın var😂çokta guzel😅
30 , 40 bin tl fiyatlarinda almaya deger 🤣
olum bu Japonlar ne manyak insanlar bayılıyorum ya..
İlla japon mu olmak gerekiyor anlamadım ki
anlayamadım?
yeni ürünleri bekliyoruz bunlar bana hitap etmiyor :D
Erkeklerin kucak yastığını aldıklarını görür gibiyim helede bekarsa 😂😂😂
Kucak yastığı çok iyiymiş 😄
Biri bana yemek yerken bakacak diye tırsan ben peçete kalkanını çok beğendim. Link falan varsa alabilirim =D
Ryh eşini bulamamak yalnız olmak ne kötü bir şey.
Hiç biri bana hitap etmiyor :D
Senin kucağın varken ne yapacağım onu
yediğim şeyleri hayvan gibi yediğim için hamburger kağıdı
hamburger kağıdı kadar komik bi icat yok hayalimdeki ürün
Bak kızlar erkek almış hep sanki ülkede erkek kıtlığı var lan biz varız bizzzxzzzzzzzzzzzzz
Sarılan erkek fena olmaz 😒
Sırt kaşıyan robot falan yokmu alalım
Getir tırnaklarımla kaşıyım 🤪😂
@HANIMEFENDİ 😂
Yok sen kedi gibi tırmalarsın şimdi 🙂
Tırmalamadan kaşicaaamm
Oo 😂😂
Prenste kaşınıyor herhalde 😂😂
Prense karışma 😂
@HANIMEFENDI yazamadım sana😂
sapıklar ya bu japonlar
Bu Japonlar uzaylı olabilir bak :D
En saçması peçete kalkanı geldi onu alırdım
Hiçbirine ihtiyacım yok
Hiç biri bana hitap etmedi
Hiçbirini almazdım. Ne gerek var.
Hiç biri hepsi çok saçma
Almam ne bu saçmalık şey
Kucak yastığı alırdım
en azından japonlar, çinli ve koreliler gibi kedi köpek yemiyor...
meşhur penis lokantalarından haberin yok heralde
Burger Yeme Peçete Kalkanı
İnsanların geldiği noktaya bakın.
Bayılıyorum japon milletine
sarilan kiz var mi :))
Hiç birini almam.. Keyifli geceler..
Burger yeme peçete kalkanı
Hiroşima sonrası japon beyni
Bunlar japon degılde çindir nerde sacmaşık onlarda
Maalesef hiçbiri işime yaramıyor
Şişme kadın alırım daha iyi mk :D hahdasfh
Şisme olsaydi onu secerdim neden koymadin onu gii