Alışveriş & Hediyeler Bir kıyafeti ne kadar süre giyiyorsunuz? Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ne zaman atıyorsunuz ya da napıyorsunuz ve yenisini ne zaman alıyorsunuz? Bir kıyafeti ne kadar süre giyiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kalpyanlışhissetmez Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çok çeşit kıyafeti hiç sevmem, rahat ettiklerimi uzun süre giyerim. Mesela ayakkabı değiştirmekten nefret ederim eskisede yenisini almam ne zaman giyilemeyecek seviyeye gelir o zaman yenisini alırım. 0 0 Yorumla
Besthee_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Bazı kıyafetler günden güne ama elbise falansa iki üç gün giyiyorum 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne kadar giymek istersen o kadar bazen yıllarca bazen iki kere 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Tamamen giyilemez hale gelince geri dönüşüm kutularına atıyorum 0 0 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Deforme olunca veya rengi solunca giymiyorum. Kıyafetin kalitesine bağlı. 0 0 Yorumla
eseqi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kalitesine göre değişir, daniel bessi gömleğim vardı, beş yıl giydim, hem de abimden almıştım 0 0 Yorumla
busiteneneişimizvar Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Dolabı dolduruyorum ama yine gidip eski kıyafetleri giyiyorum. Gömlek aldım 1.5 yıldır giymedim dolapta duruyor. Bende böyle bir psikopatım. 0 0 Yorumla
gezenbirisi Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Delinip eriyene kadar 12 yil geciyor zaten yama vs giyiyorum kilo falan almazsam 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Rengi solar, ya da delinir-yıprwnır, o zaman 1 0 Yorumla
BeyazKuğu03050810 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Küçük gelesiye ve eskiyene kadar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çok çeşit kıyafeti hiç sevmem, rahat ettiklerimi uzun süre giyerim. Mesela ayakkabı değiştirmekten nefret ederim eskisede yenisini almam ne zaman giyilemeyecek seviyeye gelir o zaman yenisini alırım.
Bazı kıyafetler günden güne ama elbise falansa iki üç gün giyiyorum
Ne kadar giymek istersen o kadar bazen yıllarca bazen iki kere
Tamamen giyilemez hale gelince geri dönüşüm kutularına atıyorum
Deforme olunca veya rengi solunca giymiyorum. Kıyafetin kalitesine bağlı.
Kalitesine göre değişir, daniel bessi gömleğim vardı, beş yıl giydim, hem de abimden almıştım
Dolabı dolduruyorum ama yine gidip eski kıyafetleri giyiyorum. Gömlek aldım 1.5 yıldır giymedim dolapta duruyor. Bende böyle bir psikopatım.
Delinip eriyene kadar 12 yil geciyor zaten yama vs giyiyorum kilo falan almazsam
Rengi solar, ya da delinir-yıprwnır, o zaman
Küçük gelesiye ve eskiyene kadar
Güzelse baya giyiyorum
En az 2-3 yıl giyilmeli bence
Çok seviyorsam uzun süre giyerim.
İki sezon giymeye çalışıyorum en azından
hızlıca gıyınırım
En fazla 1 gün
Bir kaç ay
En son geçen yıl gömlek aldım
Yillarca
5 yıl falan