Alışveriş & Hediyeler Öğrenciyim komisyonlu satış yapıyorum kazancım yetmiyor. Nasıl arttırabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hediyelik eşya satıyorum Instagram üzerinden ama kimse almıyor 🥺 Güncellemeler+1 yıl Herkes zengin sevgili bul demiş ben hepinizin a... k... Elalemin parasını yemem ben kendim kazanmaya çalışıyorum Öğrenciyim komisyonlu satış yapıyorum kazancım yetmiyor. Nasıl arttırabilirim? Cevapla Instagram Soruları Hediye Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl alize puffy fine ile bebek battaniyesi yastık kılıfı ör etsyde sat 0 5 Yorumla Mcrklm +1 yıl instada yüksek çözünürlüklü kuş kelebek resimlerinin ekran görüntüsünü al kupalara bas etsyde sat misal orakkanat fotosu altına orakkanat yaz çok talep olur güncel tür isimleri listesini indirirsin hem bilgilendirici hem estetik olur Yorumla Soran +1 yıl Zaten bardak falan satıyorum kimse almiyo Yorumla Mcrklm +1 yıl bardakların üzerinde ne var 1 nerde satıyorsun 2 Yorumla Soran +1 yıl İsntada satiyorum isteyene özel foto basıyoruz ne olursa Yorumla Mcrklm +1 yıl anladım ama sen dediğimi bi düşün istersen Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 661 cevap paylaştı. çevre ve aıcı potansiyei olan insanlara ulaşman gerek 0 0 Yorumla
Attalos Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 365 cevap paylaştı. Çok satıcı var aralarına girmek yeniler için çok zor başka bir alternatif aramakta fayda var 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla Attalos +1 yıl Normal çalışmak gibi ksiyer olur tezgahtar olur garson olur vb şeyler Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir imkanım yok şu an hasta bakiyorum evden çıkamıyorum Yorumla Attalos +1 yıl ya da eve iş verenler oluyor öyle bir arayışta olabilirsiniz. Allah yardımcın olsun geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler. Onlara güven olmuyor Yorumla
dagistan37 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Yeni bir sevgili bulmalısın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Elalemin parasını yemem ben kendim kazanmaya çalışıyorum Yorumla dagistan37 +1 yıl Hosteslik yap fuarlarda Yorumla Soran +1 yıl Kess Yorumla dagistan37 +1 yıl Hatta iki tane bul Yorumla
Arazz97 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Allah yardımcın olsun piyasa çok kötü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Durumu iyi bir sevgili bul başka yolu yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Elalemin parasını yemem ben kendim kazanmaya çalışıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman git garsonluk yap Yorumla
drhakannn Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Paralı birini bul 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Elalemin parasını yemem ben kendim kazanmaya çalışıyorum Yorumla
aloneman530 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Ne tür satiyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fotoğraf baskılı ürünler. Bardak termos defter yastık falan. Fotoyu müşterinin isteğine göre yapiyouz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Online iş yapar msin 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla Soran +1 yıl Hayır söyle burdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin valla direk maddi rahat ederdin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar ilave kazanç lazim Yorumla Soran +1 yıl Ayda 200-300 yeter bana sadece satışlarım artsa kafi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbet eder misin para karşılığı Yorumla Soran +1 yıl Pardon? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdığım gibi işte Yorumla Soran +1 yıl Ananla mi karistirdin bacinla mi it Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadsiz Yorumla Soran +1 yıl Kess Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sürün Yorumla Soran +1 yıl Zenciler senin tepene binsin ins gotvrnibneee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fesat pislik Yorumla Soran +1 yıl Diyene bak sohbet diyor ben senin sanal showcu bacın miyim kope Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şov mu yap dedim Yorumla Soran +1 yıl Onu demeye getirdin kuruspu çocuğu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
alize puffy fine ile bebek battaniyesi yastık kılıfı ör etsyde sat
instada yüksek çözünürlüklü kuş kelebek resimlerinin ekran görüntüsünü al kupalara bas etsyde sat misal orakkanat fotosu altına orakkanat yaz çok talep olur güncel tür isimleri listesini indirirsin hem bilgilendirici hem estetik olur
Zaten bardak falan satıyorum kimse almiyo
bardakların üzerinde ne var 1 nerde satıyorsun 2
İsntada satiyorum isteyene özel foto basıyoruz ne olursa
anladım ama sen dediğimi bi düşün istersen
çevre ve aıcı potansiyei olan insanlara ulaşman gerek
Çok satıcı var aralarına girmek yeniler için çok zor başka bir alternatif aramakta fayda var
Ne gibi
Normal çalışmak gibi ksiyer olur tezgahtar olur garson olur vb şeyler
Öyle bir imkanım yok şu an hasta bakiyorum evden çıkamıyorum
ya da eve iş verenler oluyor öyle bir arayışta olabilirsiniz. Allah yardımcın olsun geçmiş olsun
Teşekkürler. Onlara güven olmuyor
Yeni bir sevgili bulmalısın
Elalemin parasını yemem ben kendim kazanmaya çalışıyorum
Hosteslik yap fuarlarda
Kess
Hatta iki tane bul
Allah yardımcın olsun piyasa çok kötü
Eyvallah
Durumu iyi bir sevgili bul başka yolu yok
O zaman git garsonluk yap
Paralı birini bul
Ne tür satiyorsun
Fotoğraf baskılı ürünler. Bardak termos defter yastık falan. Fotoyu müşterinin isteğine göre yapiyouz
Part time çalışsan
Online iş yapar msin
Ne gibi
Hayır söyle burdan
Sen bilirsin valla direk maddi rahat ederdin
Ne kadar ilave kazanç lazim
Ayda 200-300 yeter bana sadece satışlarım artsa kafi
Sohbet eder misin para karşılığı
Pardon?
Yazdığım gibi işte
Ananla mi karistirdin bacinla mi it
Hadsiz