Merhabalar ben bir optik açmayı düşünüyorum sizce en önem vermem konular neler en çok bir dükkana girdiğinizde sizi en çok ne iter o dükkandan birşeyler almaktan vazgeçmenize neden olur ya da o dükkandan bişey almaya sizi ne iter önemli olan şeyler neler acaba fiyatlama disinda
Bir dükkana girdiğinizde en çok nelere dikkat edersiniz?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 338 cevap paylaştı.
Bir mağazaya girdiğimde dikkatimi çeken ilk şey kesinlikle koku. Bazı mağazalar o kadar güzel kokuyor ki isteseniz de çıkamıyorsunuz. Bir diğer dikkatimi çeken şeyse düzen. Bir şey satın almaya girmiş olsam bile eğer mağaza dağınıksa duramam içerde. Bu yüzden bence düzen önemli
Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
İlgisizlik olursa almaktan vaz geçebilirim. daha çok bir şey sorduğunda ilgilenmek ve yeterli bilgi vermekten bahsediyorum. bunun dışında özenli ve temiz olmalı. ve aradığım ürünü bulmalıyım
Tecrübeyle sabittir 6/7tane dükkan açtım bir kaçı arkadaşlarım için dizayn yaptım encok dükkanın dizaynı iç dekarosyon ve lokasyon tabi çok çok önemlidir
Faktör derken önemli olan sizin ne tarzbirsey istediğinize bağlı yani siz bir sunum yaparsınız bunun üzerine değişiklikler gösterilir böyle daha iyi olur önce sizin aklinizdakini bilmem gerekir