Alışveriş & Hediyeler Selam arkadaşlar bu iki ayakkabı nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor değişik bir duruşları var ama bilemedim size sormak istedim. alınır mı? Selam arkadaşlar bu iki ayakkabı nasıl sizce? Cevapla Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2. ci guzel knk bence al ogrencimisin knk sen bu arada calisiyormusun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl tövbe yarabbim musallat oldu aw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadim🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok bu ikinci ayakkabiyi ben bi yerde gordum asiri pahaliydi ondan sordum calisionmu diye 6 bin di bunun gordugum fiyati Yorumla Soran +1 yıl çok zenginim canım babam milyoner Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dalga gecme be ben ciddi diyom gordum buna benzer cok pahaliydi Yorumla
wesaygoodby Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl ilki güzel ikincisinin tabanları çok kaba 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet kaba biraz. ilki de değişik geldi gözüme ama kibar da duruyor bilemedim Yorumla
Qibrahim Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Kötü 😀 0 23 Yorumla Soran +1 yıl :(((( Yorumla Qibrahim +1 yıl Çok eski duruyor 😀 Yorumla Soran +1 yıl sen öner o zaman bakalım yeni nasıl oluyomus:)) Yorumla Qibrahim +1 yıl Bekle kız 😀 Yorumla Soran +1 yıl 4 5 cm yüksek taban istiyorum haberin olsun kaba da olmasın Yorumla Qibrahim +1 yıl Nasıl atacağım buradan fotoğraf buldum harika 👌🏼😊😀 Yorumla Soran +1 yıl link at fotoğraf atamazsın ya da kodunu Yorumla Qibrahim +1 yıl süper bence 👌🏼😀 Yorumla Qibrahim +1 yıl link gelmiyor mu ya Yorumla Qibrahim +1 yıl Bende gözükmüyor Yorumla Soran +1 yıl gelmedi ya Yorumla Soran +1 yıl marka ve kod söyle öyle bakıyım Yorumla Qibrahim +1 yıl Kadın su yeşili pudra sneaker günlük spor ayakkabı 2005Trendyola aynı böyle yaz 😀 Yorumla Soran +1 yıl kaba bu bee ben şık krep pantolo larla da olabilsin istiyorum. bu tarzım zaten var. yüksek ve düz taban. hatta mcqueenleri beğeniyorum ama aşırı pahalı. iyi bir muadilini bulabilirsem ondan alırım belki Yorumla Qibrahim +1 yıl Bence bu fotoğraftakinden daha iyi 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl bence değil 😂 Yorumla Qibrahim +1 yıl İnat edeceksin yani illa 😂 Yorumla Soran +1 yıl bundan daha güzelini atsaydın etmezdim : ) Yorumla Qibrahim +1 yıl Bu güzel işte ama sen ayakkabıdan anlamıyorsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl benim istediğim tarz değil. böyle ayakkabım var zaten. şık kıyafetlerle giyilmiyor Yorumla Qibrahim +1 yıl şu an şu fotoğrafta ki çok mu şık 😀 Yorumla Soran +1 yıl senin attığının yanında evet 😂 ikincisi değil belki ama ilki daha uygun Yorumla Qibrahim +1 yıl Kırıyorsun beni amaaaağğğ 😂😂😭😭 Yorumla
Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Banada alsana 0 10 Yorumla Soran +1 yıl hangisini alıyım Yorumla Mustzy +1 yıl Siyahını bulursan onu al Yorumla Soran +1 yıl olur adres alıyım Yorumla Mustzy +1 yıl Burdan atamam 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl tüh kaybettin Yorumla Mustzy +1 yıl Canın saolsn hepsi yakışır sana hangisini alırsan al Yorumla Soran +1 yıl birini söyle ama Yorumla Mustzy +1 yıl İlkini al bnce Yorumla Soran +1 yıl tamam teşekkür ederim Yorumla Mustzy +1 yıl Rica Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2. cisi kac para knk 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 300 sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm iyi ben alirim. bunu baya begendim ya hemde disarda guzel bocek e* z ilir bu ayakkabiyla knk guzel basılır ☺☺😀 Yorumla Soran +1 yıl kızım sen kafayı yemişsin her soruya bunu yazıyosun her dk bu sitede misin işin gücün yok mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok knk ben ilk defa yaziyom ama karistirmis olabilirsin Yorumla Soran +1 yıl yok canım ilk defa değil biliyorum ben seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tm knk pardon o zmm rahatsiz ettiysem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
2. ci guzel knk bence al ogrencimisin knk sen bu arada calisiyormusun
tövbe yarabbim musallat oldu aw
Anlamadim🤔
Yok bu ikinci ayakkabiyi ben bi yerde gordum asiri pahaliydi ondan sordum calisionmu diye 6 bin di bunun gordugum fiyati
çok zenginim canım babam milyoner
Dalga gecme be ben ciddi diyom gordum buna benzer cok pahaliydi
ilki güzel ikincisinin tabanları çok kaba
evet kaba biraz. ilki de değişik geldi gözüme ama kibar da duruyor bilemedim
Kötü 😀
:((((
Çok eski duruyor 😀
sen öner o zaman bakalım yeni nasıl oluyomus:))
Bekle kız 😀
4 5 cm yüksek taban istiyorum haberin olsun kaba da olmasın
Nasıl atacağım buradan fotoğraf buldum harika 👌🏼😊😀
link at fotoğraf atamazsın ya da kodunu
süper bence 👌🏼😀
link gelmiyor mu ya
Bende gözükmüyor
gelmedi ya
marka ve kod söyle öyle bakıyım
Kadın su yeşili pudra sneaker günlük spor ayakkabı 2005
Trendyola aynı böyle yaz 😀
kaba bu bee ben şık krep pantolo larla da olabilsin istiyorum. bu tarzım zaten var. yüksek ve düz taban. hatta mcqueenleri beğeniyorum ama aşırı pahalı. iyi bir muadilini bulabilirsem ondan alırım belki
Bence bu fotoğraftakinden daha iyi 😂😂
bence değil 😂
İnat edeceksin yani illa 😂
bundan daha güzelini atsaydın etmezdim : )
Bu güzel işte ama sen ayakkabıdan anlamıyorsun 😂
benim istediğim tarz değil. böyle ayakkabım var zaten. şık kıyafetlerle giyilmiyor
şu an şu fotoğrafta ki çok mu şık 😀
senin attığının yanında evet 😂 ikincisi değil belki ama ilki daha uygun
Kırıyorsun beni amaaaağğğ 😂😂😭😭
Banada alsana
hangisini alıyım
Siyahını bulursan onu al
olur adres alıyım
Burdan atamam 😅😅
tüh kaybettin
Canın saolsn hepsi yakışır sana hangisini alırsan al
birini söyle ama
İlkini al bnce
tamam teşekkür ederim
Rica
2. cisi kac para knk
300 sanırım
Hmm iyi ben alirim. bunu baya begendim ya hemde disarda guzel bocek e* z ilir bu ayakkabiyla knk guzel basılır ☺☺😀
kızım sen kafayı yemişsin her soruya bunu yazıyosun her dk bu sitede misin işin gücün yok mu
Yok knk ben ilk defa yaziyom ama karistirmis olabilirsin
yok canım ilk defa değil biliyorum ben seni
Tm knk pardon o zmm rahatsiz ettiysem