Ben kayınvalideme bıraktım onlarda bohça yaptı getirdi terlikten , saten takıma kadar ama gelinliğimi kendim seçtim duvagından tacına kadar kimseyi karıştırmadim doğru olan gelinliğini ve aksesuarlarıni gelinin seçmesi
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim kiler mobil almaya bile gelmediler her şey tek başına halleden bendim o yüzden gelin alışverişine götürdüklerinde herşeyi aldırmak istiyorum mobil perde hepsi ben ve eşim ödedik evi bile ben tutum eşim yanımda olmadığı halde sormadılar bile
Onları da biz eşimle yaptık terör bölgesindeydik gelmeleri uygun degildi hepsini kendimiz seçtik bence böylesi daha güzel her kafadan bir ses çıkacaktı öteki türlü de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben kayınvalideme bıraktım onlarda bohça yaptı getirdi terlikten , saten takıma kadar ama gelinliğimi kendim seçtim duvagından tacına kadar kimseyi karıştırmadim doğru olan gelinliğini ve aksesuarlarıni gelinin seçmesi
Benim kiler mobil almaya bile gelmediler her şey tek başına halleden bendim o yüzden gelin alışverişine götürdüklerinde herşeyi aldırmak istiyorum mobil perde hepsi ben ve eşim ödedik evi bile ben tutum eşim yanımda olmadığı halde sormadılar bile
Onları da biz eşimle yaptık terör bölgesindeydik gelmeleri uygun degildi hepsini kendimiz seçtik bence böylesi daha güzel her kafadan bir ses çıkacaktı öteki türlü de
Düğün çok az vakit kaldı ne yaptınız hallettiniz mi vb soran bile yok çok saçma nişan Bohçasını nişan Elbisemi bile ben aldım
Allah seninle olsun
Merhaba bu o bölgenin yöresine kültürüne göre değişim göstermektedir
hiç bir şey alınmaz. şu an 1 biber bile 14 lira olmuş :D
Abiye tunik ayakkabı bindallı anasını satim say say bitmez 😀
Erkek tarafının işi çok zor Allah yardımcınız olsun
Sen ne diyon evlenmeyip at araba almak daha mantıklı bnce
Henüz evli değilim aday da yok olunca alınması gerekenler neyse alırız elbette 😊
hanımın her istediğini yapmaya çalışan erkek 🤝 beyfendiye masraf çıkarmaktan imtina eden kadın
Kondom
Okey mi yoksa durex mi olsun
Bilmem hiç kullanmadım hangisi daha iyi sjsksğüdüc
Okey daha iyi sanırım
Hiç birisi iyi degil
Lan kullanmadım dedim
tamam işte et ete deysin napcen kondomu
Ayı ya
Et Ete dlşsğxğx
Tesuf ederim miki mouse
burada kötü bişşe söylemedim ki 😀😀
Sus