Doğum günü için bişey almam lazım maddi durumu gayet iyi manitanın ben ne alsam bilemedim benimde o kadar param yok a* saat almaya kalksam 160₺ olanlar bozuk gibi jsjsj iyi bildiğiniz siteler varsa atın bana yardımcı olsun biri 💗🤦🏼♀️
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Üç kilo domates, iki kilo sivri biber al 😃 kafadan yüz elli lira tutuyo 😃
Ahahahaha valla ya ama bir erkeğe ne alınsa güzel olur kendiisine ne alsam onda çok var zatende de bilemedim yaww
Nasıl olsa eninde sonunda ayrılacaksınız boş ver alma değmez
Ayyyh sanmam galiba evlilik yolu hahaha sanırsın 5 yıldır çıkıoz o kadar eminim bide 😂
Abi almadım diyelim utanırım yaa 🤦🏼♀️ kendiside demişti bana asla hediye alma senden almam diye güzel bi dile kırılmada demişti ama ne bilim kendimi kötü hisederim almsam
O zaman çeyrek altın yaptır boynuna as 😍😃😍 malum düğün yapmak zor bir gram altın 915 lira 😃
Ben daha 180e bişey alamadım altını rüyasında görsün o😂
Şmdiden yatırım yapmaya başla 😃😃
Söylemesi ayıp 31 gram altınım var hshaha parasını hala yatırıyorum ama sevgilime bir saat alacak param yok ahahab
30 değil 32 değil 😃😃 neden 31 😃😃 tövbe tövbee
Yaaa töbe töbe ajajaja 6 altın her biri 5 buçuk gram toplam 31 ben napim jajaja
Afferin kız sana ev yapıcak kız başka oluyo bravo tebrik ederim seni affrein bee 👏👏👏👏👏
Teşekür ederim ama babam ödüyor saolsun 😂
Süper babaaa 😃😃😃
Sağolsın babam 💗😂
Babalarkızlarının kahramanıdır 🙂
Aynen öylee biricik ilk aşk 💗
Anneler kıskanır ama 😃
Gönder güzel bir sweat kafan rahat olsun
Ahahaha bak bu iyiydi 😂😂
Şahsım adına konuşayım sweat hediye geldi benim de doğum günüme benim için en iyi hediyeydi
Ay yanlş yere yanıt verdim sweet yerine güzel erkek gömlekleri nerde var biliyor musnz
Tudors
Hem kaliteli hem de ucuz bence
Mayıs ayında swet alaamam ama güzel fikir onun yerine gömlek alırım diye düşindüm para açısından sınır 180 gibi jsjaja saat parfüm setleri vardı pek güvenemedim bide aşırı pahalılar ya erkekler nasıl alıyor ahahah
Tudors yazdm kenara thanksss
Ah bir de bize sor yetişmiyor hele ki benim için spor bilimleri okuyorum hafta da bir deodorant kutusu atıyorum ajdhsjd
Valla ne yalan söylim çok pahalılar sen yerinde olsam kız parfümü alırım ağır kokulılsr var sizin ki kadar pahalı değil en azından jajajaja bu ne be allahtan doğm gnü yılda 1 yoksa sevgilim çok beklerdi hediye
Bunu yapmadığımı kim söyledi bazen kızların parfümünü ödüňç alıyorum kshfjsd
Ahahaha bak bak zeki şey seni çokyi yapıyorsn ben arada abiminkini kullanıyorm bi daha töbe yazık günah o kadar praya alıyor😂
Tabii maksat boşta durmasın sen de kullan 😂
Bu gidişke ülke ter kokucak ajajaha
Yapma yanarız ahshd
Yanmışız bileee ya kimin umrundaa hshshs
Hacı benim tek umrumda olan şey vize haftasındayım bunu atlatmak zaten sınavlar uygulamalı napcam duye düşünüyorum ajshajs
Hangi bölümsün knk
Spor bilimleri
Ay ne güzel tıp falan değil en azından kafanı yormasjn o kadar
Kafa değilde vücut yoruyoz ya bazı dersler aşırı yorucu oluyo ama bazen de dans bile ediyoruz zevkli oluyo
Ya diğerlerinden bin kat iyi bişi olmaz eve git uyu yani
Genelde öyle yapıyorum sabah mesela dağcılık sınavı var tırmanışa gidecez kalem ya da sınav derdi yok puanını yeteneğine göre alıyorsun
Opucuk
Alma askım degmez
Utanıyorum yaa hediyesiz kutlamaya zaten bulaşamıycaz en azından bi hediye yolim dedim