Alışveriş & Hediyeler 5 külot, 2 sütyen 150 TL. Sizce alınır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 2 tane sporcu sutyeni.5 tane de soft renkte külot Öğrenciyim diye fiyatı düşündüm ama iç çamaşır kalmadı elimde hiç, alsam mı? Güncellemeler+1 yıl Aldım 5 külot, 2 sütyen 150 TL. Sizce alınır mı? Cevapla Fiyat Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl almayıp da yapraktan mı yapacaksın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Elimde olanlar yırtılsa da kırılsa da idare ediyorduEn fazla 1 ay daha bekleyebilirdim Yorumla
ozgeeearas Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Ben bir sütyene 180 veriyorum kesin al 1 4 Yorumla gokhans333 +1 yıl Pentidenmi kalite önemli bence Yorumla ozgeeearas +1 yıl Penti Dagi daha çok indirimleri takip ediyorum çok nadir ama inanılmaz indirim yapan Victoria secret Yorumla gokhans333 +1 yıl Geçen hafta emaar avm gitmiştik Victoria secret mağazasını gördüm Yorumla gokhans333 +1 yıl Dagi de kaliteli Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl 7 parça için fiyatı gayet iyi bu pahalılıkta 0 0 Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Keşke o kadar param olsa ekmek peynir alsam 0 0 Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl 101 den mi alıyorsun :) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır trendyol Yorumla Mavi-kudi +1 yıl çok ucuz.. sütyen 50 den aşağısı yok. kaliteliler 100 ve üstü.. Yorumla Soran +1 yıl Kaliteye gerek yok ne de olsa ÖğrenciyimMinimum harcama yapmak en mantıklı olanı Yorumla Mavi-kudi +1 yıl aynen haklısın. hiç düşünmeden alabilirsin. yalnız pamuklu olmasına dikkat et, yoksa tahriş yapar. Yorumla Soran +1 yıl Pamuklu yazıyorAldım bakalımUmarım pişman olmam Yorumla Mavi-kudi +1 yıl gelince incelersin. hoşuna gitmezse iade edersin. Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Al.. 0 0 Yorumla
murat-altay Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl tanga alsana 0 1 Yorumla murat-altay +1 yıl tangami aldin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bence kaçırma ablam 2 külot 2 südyene verdi o parayı
almayıp da yapraktan mı yapacaksın
Elimde olanlar yırtılsa da kırılsa da idare ediyordu
En fazla 1 ay daha bekleyebilirdim
Ben bir sütyene 180 veriyorum kesin al
Pentidenmi kalite önemli bence
Penti Dagi daha çok indirimleri takip ediyorum çok nadir ama inanılmaz indirim yapan Victoria secret
Geçen hafta emaar avm gitmiştik Victoria secret mağazasını gördüm
Dagi de kaliteli
7 parça için fiyatı gayet iyi bu pahalılıkta
Keşke o kadar param olsa ekmek peynir alsam
101 den mi alıyorsun :)
Hayır trendyol
çok ucuz.. sütyen 50 den aşağısı yok. kaliteliler 100 ve üstü..
Kaliteye gerek yok ne de olsa Öğrenciyim
Minimum harcama yapmak en mantıklı olanı
aynen haklısın. hiç düşünmeden alabilirsin. yalnız pamuklu olmasına dikkat et, yoksa tahriş yapar.
Pamuklu yazıyor
Aldım bakalım
Umarım pişman olmam
gelince incelersin. hoşuna gitmezse iade edersin.
Külotların rengi hoşuna gitti mi?
Nasıl güzel mi yakıştı mı
Uygunmuş al
bence makul
İhtiyaç ise al
İyiymiş almalısın
Al..
1 yıl bunları giy
tanga alsana
tangami aldin
Görmem lazım