Nişanıma 4 ay kaldı ve bugüne kadar aldığım çoğu şeyi internet'ten sipariş ettim. Eve sipariş verince ailemden linç yiyorum. o yüzden İş yerime çok fazla kargo geliyor bi günde 4 5 tane bu. Kimseyi ilgilendirmez ama insanların bu durumdan rahatsız olmasından çok korkuyorum.. Kimse bir şey demiyor. Ama. Günde 4 5 kargo gelince ister istemez insanların düşüncelerini merak ediyorum siz olsanız ne düşünürsünüz?
Güncellemeler
+1 yıl
İnanın hastalık gibi bir şey bu çeyiz yapmak.. Yapmak istemiyosun yapmaya başlayınca vazgeçemiyosun.. Dısardan itici mi görünuyoruz böyle olunca?
Çeyiz alısverisini genelde hep internetten mi yaparsınız?
Çeyiz alışverişimi hep görerek aldım annemle aldık beğendik ya sa nişanlım oldu yanımda
0
36 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ben biraz kafama koyduğumu alıcam kafasndaym.. onlarla gitsem alcagm seyde hevesim kırılıyor. carşıdan aradğmı çok bulamıyorum.. Calstgm içinde çok sık carsıya gidemiyorum
Nişan alışverişinden ziyade çeyiz alışverişi. Ama büyükler olunca insan istediğini alamıyor ben ne alacagımı ne istediğimi bilemiyorum yanımda biri olunca
Senin fikrin senin zevk'in sonuçta ben kimseyi karstrmyorum o konularda evimin dizaynı olsun vs ama. Giyim kuşam konusunda hiç kimsenin birsey deme hakkı yok eşimle alrm zaten ben özel kıyafetleri.. tabiki Nisan alsverisinde bakalm nasl olacak. İnşallah kötü olmaz
Sen bu durumu eşine anlatsaydn keşke Rahstszlgnı söyleseydin ona o sana ne yapmak gerektiğini ya da bu kadar onemsemene değecek birimi olduğunu söylerdi bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
olabilir. çeyiz düzüyorsun. millete bu kadar takılma
Çok takntılym ya. ya rahatszlarsa ya soyleyse böyleyse diye🤦♀️🤦♀️
iş yerine gelen kargodan onlara ne ki, sırtlarında mı taşıyorlar sanki.
Yani inşallah itici değildir bu durum dısardan bakılınca 🙂
Çeyiz alışverişimi hep görerek aldım annemle aldık beğendik ya sa nişanlım oldu yanımda
Ya ben biraz kafama koyduğumu alıcam kafasndaym.. onlarla gitsem alcagm seyde hevesim kırılıyor. carşıdan aradğmı çok bulamıyorum.. Calstgm içinde çok sık carsıya gidemiyorum
O zaman bildiğinden şaşma zaten eşin yanında olmayınca başkaşarı olunca zor
Ben nişan önü geline alınan elbiselerde yengesi vardı eşimin beni sinir etti karıştı herşeye
Nişan alışverişinden ziyade çeyiz alışverişi. Ama büyükler olunca insan istediğini alamıyor ben ne alacagımı ne istediğimi bilemiyorum yanımda biri olunca
İşte ben alamadım istediğimi büyükler olunca
İşte zor bur durum ya. Sonuçta sen evleniyosun büyüklerin gelmesi saçma
Ah ah ben anlatamadım onu ne eşime ne kendi aileme başıma geleni bilsen duydsan bi sende çıldırırsın
Ayy valla ben ne yaşıcam Allah kerim
Senin başına ne geldi ki
Dedim ya yengesi alışverişte beni rezil etti yetmedi kahkaha attı ablam var eşim var yanımda kuzenim var allahtan aile büyükleri dılardaydı
Niçin rezil ettti
Kıyafetler konusunda yani elbiseler işte onlara bakarken ben geldi yanıma saçmaladı
Aman onun dalgası hep yapılyo ama kadınlar arasında yani erkek falan varsa tabiki rezil bir durum bende çok kızarm
Ablam eşim var kız kuzenim var ama dalga yapmadı yani nasıl desem saçma dedi
Senin fikrin senin zevk'in sonuçta ben kimseyi karstrmyorum o konularda evimin dizaynı olsun vs ama. Giyim kuşam konusunda hiç kimsenin birsey deme hakkı yok eşimle alrm zaten ben özel kıyafetleri.. tabiki Nisan alsverisinde bakalm nasl olacak. İnşallah kötü olmaz
Kötü olmuş senin için ya
Ya biz zaten almıştım alacağımızı ama o günde almak içap erti ve aradığmı o mağazada buldum yengemde heldi hemen limon sıktı konuşmamıza
Ayy her yerde bulunur bıtane valla hiç kulak asmıcaktn sen ben kale almyorum kimseyi ya.
Öyle ama işte insan utanıyor ailemden birisinin yanında onu demesi
Sonradan muhabbeti oldu mu peki
Oldu ablamda yaptı kuzenşmde bana o anın muhabbetini evlendikten sonra yengemde yaptı ilk eveime geldiğinde
Sen bu durumu eşine anlatsaydn keşke Rahstszlgnı söyleseydin ona o sana ne yapmak gerektiğini ya da bu kadar onemsemene değecek birimi olduğunu söylerdi bence
Önemseme diypr ama ben önemsiyorum ya daha neler var neler saçma bir kadın ama büyüğümüz ne diyeyim ki
Düğün günüde yaptı evime geldi yaptı arar yapar napacan ben küçüğüm
Aman çok takılma evlenmişsin öyle ya da böyle mutlu huzurlu olmaya bak. Allahtan sabirlıymssnda atlatıp evlenmişsin
Zaten ona şükrediyorum ya sabırsız olmasam evlenemezdim kesin aman bacım bitmez her ailede var bu tiplerden
Ben kızarm ona anlatrm çare yoksa kendi kendimi yer bitiririm bende bir şey diyemem
Ya zaten dediği şey çok sinir bozucu hani denmeyecek kelime zaten yer bitirirsin kendini emin ol
Ben çok sabırlı değilim işte eşim kalacak arada olan ona olacak o uzulmesin diye de ben çok herşeyi takmamaya calscam
Ne dedi peki merak ettim
Ya burdan yazmayım şimdi gizlenemiyorum yeni oldupumdan gizlemiyorda ne saçma yermiş ya delirecem
Ya bişey olmaz ama sen bilirsin tabi. Adın yok resmin yok kim bilcek
Aldığım ya da almak istediğim özel kıyafete laf etti
Hmmm Anldm boş ver geçmiş bitmiş
Geçmiş ama o zaman bekarsın heveslisin hevesin kırıldı işte
Sustun
Kimse rahatsız olamaz ki
Takıntılıyım ben ya insanlar ne düsünür diye
Saçmalama hoş böyle Cok üzülürsün
Teşekkür ederim biraz içim rahatladı 🙂
Burcun ne senin :)
Kova , senin?
Burdan konuş özelden konuşcak bir şey yok