Evet kesinlikle doğru aynen öyle
Hayır bazılarında gerçekten iyi indirimler var
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ogluma trendyoldan 66₺ oyincak aldim 1 hafta sonra baska rengini almak icin siparislerimden urune tekrar tikladigimda 120 liradan 90 liraya dustugunu gordum. Ne ara 120 oldun ne ara 90a dustun
İşte önce bindir sonra indir taktiği ama aslında daha pahalıya satıyorlar her yönden dolandırılıyoruz...
maalesef ki ac gozluluk, kazanma hırsı. Hep ben kazanayım ve sonra bu ulke neden boyle
Türkiye'de zamlar degil, bu soyguncular, stokcular sorun! Devletin indirim yapsinlar diye vergi düsürdügü ürünlere önceden zama yapan serefsizler. Bu doymak bilmeyen market sahipleri i yakalayip kazziga oturtacaksin.
Aynen öyle...
Cevap
0Cevap
Kesinlikle öyle. Online alışveriş bu kadar yaygınlaşmadan önce insanlar farkına varamıyordu pek ama artık çok bariz ortada bu
Evet kesinlikle öyle...
Madame Coco'da uzun zamandır %50 indirim var. Dolayısıyla bunlar olması gereken fiyatlar bence. Bir indirim göremiyorum ben. 😁
Aynen katılıyorum, aslında alım gücü baya düştü insanlar sadece gıdaya harcama yapıyor böyle olunca bir çok fiyatı yükselen ürünlerin satışları durma noktasında bu nedenle de gerçek indirimlerde yapılmaya mecbur artık...
Gıdaya bile harcama yapamayacak duruma geldi insanlar. Sürekli borçlanıyorlar. Biz sesimizi çıkarmayıp zamları kabullendikçe bu zamlar artarak gelmeye devam edecek.
Maalesef aynen öyle, ayrıca Türkiye'de fiyat denetimleri göstermelik pek bir şey yapılmıyor...
Türkiye'de göstermelik olmayan bir şey var mı ki? Hangi iş olması gerektiği gibi?
Evet, her şey sil baştan düzenlenmeli sert yaptırımlar gelmeli...
Evet ama bunun yapılacağını sanmıyorum.
😂herşey yaparlar
Bence de... :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?