Alışveriş & Hediyeler 100 liraya ne alırsanız bedavaya almış hissine kapılırsız? FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Fazla uçmayın ev araba yazmayın 😄100 liraya ne alırsanız bedava almış gibi mutlu olursunuz? #FloraSoruyor 🌺 100 liraya ne alırsanız bedavaya almış hissine kapılırsız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Dumanseven Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Koltuk takımına ihtiyacım var 100 TL ye alırsam bedava almış gibi olurum hatta gibisi fazla bedava olur mobilya fiyatları da baya yüksek 1 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 30 Litre benzin alsam bedavaya almış hissine kapılırım.😂 1 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Son model cep telefonu efendim... Bakın ev araba yazmadım haa 😂😂 1 0 Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl 2002 de 100 dolar 130 tl yapıyormuş. O zaman çok şey alınabilirdi. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Bir karton sigara,5 lt yağ,Elektrik faturası,Bir depo benzin,İki kişilik yemek,70'lik rakı.. 1 0 Yorumla
Selinkereay Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Orjinal ayakkabı Nike Adidas gibi markalardan 100 liraya ayakkabı alabiliyor olmak bedava hissiyatı yaratırdi bende 1 0 Yorumla
cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Depoyu yarıya kadar doldursam baki mutlu olurum. 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Fulleyelim 😄 Yorumla cpanel +1 yıl Fazlasında gözüm yok. :)) Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl İyi de bu fotodaki parada Atatürk gülümsüyor.. oysaki cebimizdekine bakınca Atam ağlıyor.. 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl 100 liraya bir şey alınmaz en baba havuza giderim 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Telefon yazayım inandırıcı değil ama olsun🤣 1 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl 3 paket sigara ederi o kadar çünkü paranın 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. 100 liraya bir şey alınmaz 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. 150 lira alırsam 🥺 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bisiklet derim 😂 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 732 cevap paylaştı. Uçak bileti 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Koltuk takımına ihtiyacım var 100 TL ye alırsam bedava almış gibi olurum hatta gibisi fazla bedava olur mobilya fiyatları da baya yüksek
30 Litre benzin alsam bedavaya almış hissine kapılırım.😂
Son model cep telefonu efendim... Bakın ev araba yazmadım haa 😂😂
2002 de 100 dolar 130 tl yapıyormuş. O zaman çok şey alınabilirdi.
Bir karton sigara,
5 lt yağ,
Elektrik faturası,
Bir depo benzin,
İki kişilik yemek,
70'lik rakı..
Orjinal ayakkabı Nike Adidas gibi markalardan 100 liraya ayakkabı alabiliyor olmak bedava hissiyatı yaratırdi bende
Depoyu yarıya kadar doldursam baki mutlu olurum.
Fulleyelim 😄
Fazlasında gözüm yok. :))
İyi de bu fotodaki parada Atatürk gülümsüyor.. oysaki cebimizdekine bakınca Atam ağlıyor..
Sennheiser marka kulaklık
Bi koltuk takımı mesela🙄
100 liraya bir şey alınmaz en baba havuza giderim
100 liraya bir şey etmiyor
Telefon yazayım inandırıcı değil ama olsun🤣
150 lik alsam ben şok
Bilgisayar olabilir jfjfjd
Kırmızı oyuncak impala
3 paket sigara ederi o kadar çünkü paranın
depoyu fullesem mesela :)
100 liraya artık hiç birsey alamıyorux
100 liraya bir şey alınmaz