Boşa veriyorsunuz o paraları var ya. Benim 15 yıldır kullandigim bi koku var ve ben bunu hep açık parfüm dolumu yapan bi dükkandan alıyorum. 50 60 tl ye alıyorum ve esansını fazla koyduruyorum yemin ederim üstümden gitmiyo kokusu her yerime siniyo ve çok bilinen bi koku da değil aşırı da güzel bi koku olduğu için kadın erkek nereye gitsem adını soruyolar :D mesela Dp den alsam alakasız ağır bi koku var o yüzden kimse o kokuyu yakalayamıyo 😀 herkeste orjinal mi kullanıyosun diye soruyo ahaha yani o paralara yazık yemin ederim
Alışveriş & Hediyeler konusunda 322 cevap paylaştı.
Ayni dertten muzdaripiz, sakın bilmediğin yerden alma... İki ay önce bildiğim güvendiğim yerden armani code aldım 1200 TL ve my burberry 1500 TL hatta beraber bakmistik hatırladın mı? Hee aldım ve parfümler çakma çıktı iade etmeye gittim bunlar orijinal değil diye imkansız dediler. Benim kullandığım parfüm şişelerini gösterdim filan neyse firmaya gönderelim dediler ve parfümler üretim hatası filan dediler. Tabi ki yalan çakma 50tl parfümleri bana 2500 yl ye giydirmisler neyse iade aldılar. Dün baktım armani code 1900 TL dediler yok artık internette bakıyorum 1500 TL kafayı yiycem parfümleri bitmek üzere ve hem pahalı hemde çakma parfüm dolu ortalık ne yapicam bilmiyorum. Yurt dışından biri gelsin diye beklemekteyim bende olmadı sevil parfüm veya boynerden tekrar bakicam 😁
Yaa haklısın. Bir de geçenlerde hanimla dp ye gidip kullandigimiz orijinal parfümün çakmasi varsa soralım dedik. Neyse varmış. O arada satıcı kız demez mi bunlar da aslinda orijinal. Asıl üretici firmanın izniyle üretiyoruz, tek fark şişesi.. Saf olsak inanacagiz yani o derece. Neyse eşim kendi kullandigi markayi denedi ve teninde bir süre kaldıktan sonra orijinali ile aynı olmadigini söyledi. Parfüm olayında sahtecilik ve aldatma oldugu kesin. Kktc ye tatil için bir daha gidersem bol alışveriş yapacağım.
Arkadaşım lütfen benide gör 🤣🤣🤣 londraya gittiğimde bir valiz parfumle gelmiştim. Son siseler artık stoklar bitti benim. O zaman eşim bir sürü söylenmişti. Geçen soruyor be oldu parfüm yok mu diye🤣🤣🤣 dükkan iflas etti dedim🤣🤣🥳
Tabi ki görürüm.. Benim en son 3 yaz evvel Kktc dönüşü, litrelik rakı şişelerimden birisi valizde kırılmış, yol boyunca mübarek anason kokusu çekmiştik 😄
Fenaaa yaaa... Alkol deme yaa onlarda çok pahalandi yeter yaaa her şey çok pahalı son sişemi az az içiyorum bitmesin diye . Ama boğma rakı yapıyor hızım gelinin babası enfes artim rakıya talim...