Alışveriş & Hediyeler Paranızla sadece temel ihtiyaçlarınızı alacak olsaydınız her ay ne kadar para biriktirirdiniz? Elfprincess Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Paranızla sadece temel ihtiyaçlarınızı alacak olsaydınız her ay ne kadar para biriktirirdiniz? Paranızla sadece temel ihtiyaçlarınızı alacak olsaydınız her ay ne kadar para biriktirirdiniz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Temel ihtiyaçlarım arasından en temel olanı alıyorum. Hepsini almaya yetmiyor fkdkd 0 0 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 504 cevap paylaştı. Biriktimekmi yok öyle bir şey.Ancak aç kalmamayı başarıyoruz. 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 362 cevap paylaştı. -2500 olurdu temel ihtiyaçlarımızı almadığımızdan artıyo 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Ben bu yaşıma kadar parasız yaşadım zaten temel ihtiyaçlarımı bile almıyorum ölü gibi yaşıyorum aynı 0 0 Yorumla
OnbirinciRota Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Maaş miktarım 10 bine denk geliyor temel ihtiyaçları ayırırsak 6 falan kalır. Her ay 6 bin lira güzel olur. 0 0 Yorumla
Dickleregeldik Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Biriktirmezdim öyle birikmiş parayı napıyım yaşamadıktan sonra 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bin birim para yeterli 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 849 cevap paylaştı. Birikmesi imkansız ☺️ 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. 2000-3000 arası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Temel ihtiyaçlarım arasından en temel olanı alıyorum. Hepsini almaya yetmiyor fkdkd
Biriktimekmi yok öyle bir şey.
Ancak aç kalmamayı başarıyoruz.
-2500 olurdu temel ihtiyaçlarımızı almadığımızdan artıyo
Ben bu yaşıma kadar parasız yaşadım zaten temel ihtiyaçlarımı bile almıyorum ölü gibi yaşıyorum aynı
Maaş miktarım 10 bine denk geliyor temel ihtiyaçları ayırırsak 6 falan kalır. Her ay 6 bin lira güzel olur.
Biriktirmezdim öyle birikmiş parayı napıyım yaşamadıktan sonra
Kazanca göre değişir.
Bin birim para yeterli
Birikmesi imkansız ☺️
çok çok fazla..
çünkü iyi kazanyorum..
300-400
Düzenli gelirim yok
650 falan.
çok para birikir :D
2000-3000 arası
Birikmez.