Alışveriş & Hediyeler Hangi saat erkek için daha güzel? mühürgözlü111 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor En şık saat Hangisi bir erkek gözünden Bu mu Bu mu Bu mu Bu mu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi saat erkek için daha güzel? Cevapla Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani saat meraklisi biri olarka bunlari vasat buldum biraz ama benim begendiklerim de servet yani bunlardan A diyorum 0 5 Yorumla mühürgözlü111 +1 yıl Abi gömdün ya 😃 hayrına bir saat öner o zaman ama servet olmasın 😂 Yorumla biradetmehmet +1 yıl Takacak kisi ne is yapar fizigi nasil? İri yapili biri mi naif biri mi orta halli mi spor mu sever klasik mi Yorumla biradetmehmet +1 yıl Tabi bütçe de önemli Yorumla mühürgözlü111 +1 yıl Normal birisi 180 boyunda 80 kg kordonu bu şekil seviyor. Bütçe bunlar gibi olmalı. Yorumla biradetmehmet +1 yıl Atayim. bi kac model sana birazdan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Saat takmayı çok severim ama hep kolpa saat taktım. Çok güzeller valla keşke bana da biri alsa bunlardan:( 0 0 Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Bence parlement mavisi olan daha guzel. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani saat meraklisi biri olarka bunlari vasat buldum biraz ama benim begendiklerim de servet yani bunlardan A diyorum
Abi gömdün ya 😃 hayrına bir saat öner o zaman ama servet olmasın 😂
Takacak kisi ne is yapar fizigi nasil? İri yapili biri mi naif biri mi orta halli mi spor mu sever klasik mi
Tabi bütçe de önemli
Normal birisi 180 boyunda 80 kg kordonu bu şekil seviyor. Bütçe bunlar gibi olmalı.
Atayim. bi kac model sana birazdan
Saat takmayı çok severim ama hep kolpa saat taktım. Çok güzeller valla keşke bana da biri alsa bunlardan:(
Bence 1. si çok şık. ⌚️
Bence parlement mavisi olan daha guzel.
Ben olsam B yi tercih ederdim...