Karambit isteyen birine hediye olarak hangisi alınır yardım lazimmm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
a dedim daha çeşitli diye ama d de olur çift taraflı olması eğer kumanda etmesini biliyorsa bıçaklı kavgada avantaj sağlar bıçak kısmını ikide bir çevirmek zorunda kalmayacağı için ama dediğim gibi kumanda etmeyi bilmesi gerek yoksa kendine de zarar verebilir, çift taraflıyı öğrenmek biraz zaman alabilir ama bir kere ustalaşır sa çok kullanışlı bir silahtır.
Yaaa adamı süzgeç gibi delik deşik etmek için değil, hatıra olarak durucak kavgada kullanmasın be jdjxhx
ona ben bir şey diyemem, kendim için diyorum kullanmayacağım şeyi taşımıyorum (ha illa katliam yapıcaz diye bir olay yok, bıçak bir sürü işe yarar) bir de korkma bizim burada kuralımız vardı mesela saplamak kesinlikle yasaktı (öldürme ihtimali var diye) sadece kesik atabiliyorduk başka yerlerde böyle bir kural uygulayan var mı bilmiyorum (bizde cinayetten, adam yaralamadan giren çok oluyordu ondan böyle bir kural kondu)
Cevap
2Cevap
2 ve 3 güzel. Karambit şekil olarak zaten yarım ay gibi gözüküyor, kullanmak için değil de dekoratif olarak daha hoş görüntüsü var.
Ya aynen zaten dekoratif olarak hediye yani. Milletin üstüne kullancanı sanmıyorum kdxjjx
Eyvallah saol 😂
Kimseye hediye bıçak almam
Kim alır diye sormadım fikir sordum
Yeşil güzel
Yeşille , baştaki mavi arasında kaldım yaa
Bekliim birazcık en çok sevilen hangisiyse fikrim değişebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?