Gençler evleneceksiniz diyelim, şu an durumlar ortada. Bu durumda gelinlik ve damatlık ister misiniz masrafa girip yoksa hiç gerek yok der misiniz? 

Ayıcıklı pijamayla mı gidicem nikaha evleneceksem herhalde zengin bir koca bulmuşumdur diye düşünüyorum kriz mriz işlemez istediğim gelinliği alırımmm 👰
Helal sana aynen öyle zengin olmayan erkekle neden evleneyim aşk da paradan sonra oluşan bi şey
Parası olsun küfür etse iltifat gibi gelir jahahahshs
yuhhh :D
Vallaa 🤣🤣
Gelinlik giyme hayali kurmadım hiç.
Bana kalsa düğün de istemem, gelinlik giymeyi de. Ancak arada aileler olunca ne kadar masraflı olursa olsun o gelinliği de giyiyorsun, o düğünü de yapıyorsun. Lafa gelince insanların beş kuruş parası yok ama iş insanlara gösteriş yapmaya gelince milyarlar döküyorlar.
Cevap
8Cevap
Bence düğünü iptal edin ve eşofman takımı alıp sade nikâh kıyın en mantıklısı. Elinize kalan parayla da yatırım yapın
mantıklı xdd
Yani alamayacak kadar fakir olursam zaten evlenmem. Gerçi damatlığı kız tarafı gelinliği erkek tarafı alıyor. Olsun yine alınır.
Hiç sevmem öyle papyonlu damatlık filan.
Aynı Palyaço gibi oluyor öyle.
En iyisi kravatlı güzel birtakım elbise.
Yani düğün falan tercihim değil ama gelinlik giymeye gelince eee bi kere evleniyoruz zaten. Masraf olsun o kadar da yani dkdkddkd
Damatlık satın almak mantıklı başka yerlerde de giyerim 😇
Almam. Gelinliğe verecegim parayı yemek yapar yerim
Kriz dönemi olmasada almam
adaaam
Evlenecek gücüm yoksa neden evleneyim?
Evlenecek gücün vardır kardeşim elbet ama gelinlik ya da damatlık alıp ekstra masrafa girmek istemiyor olabilirsin?
satın alıp satmak daha kâr gibi yine de siz bilirsiniz.
E yani alırım tabi ki bir kere evleniyorum
Milyoner için sorun yok
Düğün istemem ama gelinlik giymek çok isterim
eşofman abi ne saçmalıyosun
Almam. Hiç gerek yok
Maddi imkan varsa neden olmasın
Alacaz mecbur
Neden almıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?