Merhabalar. 18 Nisan doğum günüm kendime bir hediye alayım dedim ama bir türlü seçemiyorum. İstediğim 2 şey var. Saat bir de Gitar. Ama ikisini de birlikte almak istemiyorum. Aklımdakı saat Casio g-shock. Fiyatı 2500 tl Azerbaycan' da. Bir de gitar var ama akustik mi, normal gitar mı, elektron mu seçemedim. Onun da fiyatı 1200 tl civararında. Saati sevdiğimden alıyorum hem görünüş olarak ta güzel gözükür. Gitar da kendim öğrenmek istiyorum hem zaman geçirmek için, sosyalleşmek için kullanışlı olur. Şimdi öneriniz neler siz olsanız hangisini alırdınız?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 328 cevap paylaştı.
Yani saat almaktansa gitarı tercih ederdim ben olsam. Çünkü saati birkaç ay sonra da alabilirsin bir şey kaybettirmez ama birkaç ayda gitarda oldukça profesyonelleşebilirsin
Gitar al kesinlikle. Saat alırsın sadece aksesuar olarak kalır. Ama gitar alırsan çalarsın. Güzel zaman geçirirsin. Eğlenirken aynı zamanda üretirsin de. Enstrüman çalmak herzaman iyidir bence. Bir kabiliyet sahibi olmuş olursun. Saati alırsan sadece saat sahibi olmuş olursun. Bence bir şey katmaz sana bir avantajı, numarası yok yani. Düz saat işte. Gitar olabilir, hatta başka bir enstrüman da olabilir neden olmasın.