Güncellemeler
+1 yıl
@dogukan2038 Adlı ergen arkadaş o kadar dalga geçti falan sonra engel atmış bana. Hayatta hiç bir vasfı olmayan bir veletsin kardeşim. Her zaman toplumun en alt, hor görülen eziklerinden olacaksın. Hayatta başarılar dilerim ;)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
L al
Nasıl bilmiyorsun ona baya şaşırdım sjxbxn
bende bu boy kilodayim bence m beden al salas dursun xs falan alma sakın. kotu duruyor bence oyle.
boyum 1.62 kilo 48 bucuk civari zayif diyenleri takma ogununu arttir kilo alirsin uzulme ben oyle yapiyorum.
tamamda seni niye bu kadar ilgilendirdi ki tamam zayif allah allah nolcak yani.
@dogukann2038 Gel kapışalım Taekwondo siyah kuşak ayağım 1.90-1.95 metre yükseğe kalkabiliyor. 1 Yıllık karate tecrübem var, 5 Yıldır da Fitness'a gidiyorum protein tozu kullanıyorum. Whey ve Arginine senden daha kaslı olduğuma eminim ;') Ve ağzını topla "mk, ya" ayıp oluyor aslında seninle neden muhattap olduğumu bile anlayamadım xpcobxmcop
olum kiz misin sen 163 boy ne mk? ben 182 boyum var kilom 75 sen bildigin cubuk kirakersin
sweatshirt alma cok kucuk durursun kucuk oglanlar gibi durursun boyun kisa ztn mk
Yazık o da insan öyle şeyler söyleme
Minyon boyluyum maalesef Genetik bir şey. Annem 1.45 olduğu için ben de bu boyda sabit kaldım.. Elimde değil maalesef :/
incecik bisi
Napsın? Çıplak mı gezsin
talha o degilde pp fotona haykirdim koptum djdjsjsjs
@TalhaNotFound bu hıyar Doğukan'ı takma
Benim de boyum 1.68 her şey genetik
Üzülme yani
Sad moment :'(
gercekleri soyleyelim bence yalanlarla yasiycagina bilsin adam incecik dolanmak bence uzaktan kotu duruyor çelimsiz bisi kiz bile senden uzun 168 im diyor bende 182 im hemde bokslar ugrasiyorum edirneye gelde bi pata pat yapayim
@MYnameİSwhat Teşekkür ederim, Alışığım zaten arkadaş ortamında da boyumla ilgili şakalar yapıyorlar artık koymuyor pek.
ben 19 yasimdayim senin yasinda protezin tozunu basip yiyice şişicem zaten kalipliyim uzunum😎😎💪
Çocuğun elinde olan bi şey değil, napmasını bekliyosun?
İn... tihar mı etsin napsın
Ayrıca Doğukan sen fazla uzunsun gereksiz yani
Şahsen erkeklerde 1.78-1.80 arası iyi
1.80'den fazlasını baya itici buluyorum
Bi de daha 19'sun en az 1.86 falan olursun ığy
boy allahın emri ama kilo alabilir. 22 yaşında bu yasa kadar neden fitness yapmadı? 40 kg ne ya? kemiğini sıkmaya korkarım çatlar diye ben 19 yasimdayim 15 yasimdan bu zamana hep fitness yaptim şu an baya şiştim bu çocugun yasina geldigimde protein tozu ile dahada şişicem zaten kalipliyim bu adam kendine kotu biri goruntu veriyor hem ciliz hem kisa bari kalipli olsa boyu bir nebze kapanir üsengeç o yuzden bunlar gibileri gordum mu zargana diyesim geliyor
Zargana ne ya
zargana bunun gibi çelimsizlere denir yemin ederim ben 163 boyunda 47 kg olsam yaşamam mk herkes ezer dalga gecer hic bi kiz bakmaz hayat hevesin kacar ama sukur boyum iyi kiloyu ise kendi emegimin karsiligi gordum çok kasli olmasamda kalipliyim fitness sayesinde Tiple dalga gecmem ama kiloyla dalga gecerim ne bilim boylada geciyorum kizlara 165-168 boy yakisiyorda bir erkege 163 boy ne mk nefes almaya korkarim ucar diye bide 47 kg ise üff
Size göre İnsanların duygularıyla oynamak çocuk oyuncağı değil mi? Her neyse boyum seni ilgilendirmez bu boyu ben seçmedim. Düşüncelerini kendine sakla. Boyuma göre kilom fazlaydı bile 55 kiloydum Taekwondo yaparak gereksiz kilolarımı kasa çevirdim.
my name is what bişi diycem sen burada insanlik dersi veriyon ya hani acaba reelde de öylemisin? eminim ki egolusun insanlari tersleyen dalga gecen birisin tipinden belli
Karakter bakımından insanları aşağılarım evet çünkü insanların genel olarak alayı iğrenç ve pislik, karaktersiz ve kötü
Ama kimseyi boyuyla kilosuyla aşağılamam yargılamam, haddim değil
Ayrıca sen kimsin ki benim tipime bakıp benim hakkımda yorum yapıyosun?
Kimseyle dalga geçtiğim falan da yok bu arada
Kendi halimde takılan biriyim
Dışarda da yalnız takılırım.
Ön yargılısın, iticisin, boşsun
Mesela senin gibi karaktersiz tipleri bırak insan yerine koymayı, böcek yerine bile koymam
Eşya yerine koyup ezer geçerim
Hiç sevmem sen ve senin gibileri
Sevgilim var kanka yakışıklı biriyimdir insanların söylediklerine göre :) Ayrıca kilom ve boyum sana neden bu kadar battı anlayabilmiş değilim. 29 Yaşına gelmişsin ve hâla insanlarla dalga geçebiliyorsun Allah seni Islah etsin. Hakkımı helal etmiyorum. Teşekkürler iyi akşamlar.
itici veya bos degilim boş olan bu 47 kg arkadas içinde bisey yok cunku hemde kısa sende avukatlik yapiyorsun bu cocugu kotu yonlendiriyon bu cocugu hic kimse sevmiycek ömür boyu duzeltsin kendini
@TalhaNotFound bu boş arkadaş var ya hani doğu denen a.. ptal
Herkesi kendisi gibi ruh hastası takıntılı ve karaktersiz zannediyo
O yüzden bana da salladı ön yargılı yaklaştı ama bu tarz insanları direkt si.. ktir et çünkü bayaa boşlar bayaaa
19 yasimdayim mal oglan senden kucuk oldugum halde senden kalipli kasli ve boyluyum senin yasina geldigimde dahada şişicem protezin tozu ile sen dalgana bak çelimsiz velet
@dogukann2038 Doğukan beyinsizi herkes senin gibi kapağa göre değerlendirme yapmıyo
Of neyse ya uğraşamam
İnsan sevmeme ve insanlardan midemin bulunmasının sebeplerinden biri sen oldun şu an Doğukan
my name is what bu arada tipine baktim kezbana benziyon daha 14-15 yasindasin tipinden belli bunu kim aldı KS ye sikayet edin 😂😂
Hdjxhsjs geçen ay 18 yaşına girdim
Küçük gösteriyo olabilirim
Bu arada kezban senin an.. nendir
Saygılar...
bir yanda Kısa çelimsiz cılız arkadaş bir yanda avukatı kezban fadime hanım😂😂😆
@dogukann2038 Sen çok komik adammışsın sevdim seni xcpbomxcıohmf
27 Ocak 2004 doğumluyum
Allah'ın öz güvensizi
Bana kezban diyosun ama kendi profil fotoğrafında fotoğrafın bile yok
Kendini o kadar övdün ama bomboş bi şeref.. sizden fazlası değilsin
Aynen ya ciddiye alınacak biri değil
Hamam böceği doğu
@dogukann2038 Off erkek yağ
Sıkıldım biraz daha gülmek istiyorum güldürsene beni maymunum Doğukan.
Askimmm gel bak dalga geçmen için konu da verim, K-Pop Dinliyorum, Saçımı ortadan ikiye ayırıyorum böyle. Anime izliyorum nasılım? Sevgilim var ve onun boyu da 1.62 birbirimizi bulduk o da 43 kilo ahaha hadiii güldür beni canım şebek maymunummm <33 sıkıldım bak bıraktım işi gücü beni güldürmeni bekliyorum.
@dogukann2038
Vücut ölçülerinize göre smon beden almanız lazım
xs..
Xs...