Yaşın hediyeye etkisi pek tabi vardır. Çocuğa çocuk, gence genç, yetişkine yetişkin ürünleri alınmalı. Burada önemli olan bence karşımızdaki insanın neye ihtiyacı var ve ne alınırsa mutlu olur. Tabiki işine yarar bir hediye olmalı. Ben hep belirtirim fiyatından önce işe yarayıp yaramaması önemlidir. Tabi biz de bütçenize göre bir hediye almalıyız. Hediye alacağız diye tüm paramızı çarçur etmenin bir anlamı yok. Tüm bunları dikkate alarak uygun hediyeyi alabiliriz.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok önemsiyosun böyle şeyleri ben de gümüş takıyorum kendime bile altın takmiyorum millete mi alıcam ayrıca sen güzel bişi alınca karşı taraf daha güzel mi alacak sanki dandik kıyafet diyosun koton mavi den güzel bluz gömlek kazak alabilirsin ben kimseye gidip 100 tl lik pahalı bişi alamam sahsen
Hediyenin yaşa göre farklı alınmasını ilk kez duyuyorum hediye kişiye değerli hissettirir ve "dandik" kavramı bana göre yanlış bı tabir gelen hediye küçük de olsa büyük olsa hediyedir hediyeye bı değer biçip sınıflandırmak ne kadar doğru olur bilmiyorum 🤷🏻♀️
Alışveriş & Hediyeler konusunda 302 cevap paylaştı.
Gidip pırlanta ya da telefon alacak değilim. Giysi ayakkabı gümüş takılar olabilir. Birde ne hedıye aldığımada bağlı bana değeri yüksek hedıye alana alırım belki ama kim kime yüksek maliyetli hedıyeler alıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Senin dandik diye beğenmediğine sahip olamayan insanlar olabilir. Hediyeye değer biçmemek gerek. Herkes durumuna göre gönlünden kopanı alır. hem hediyeleşme kültürü nedir? hediyenin değerine göre mi belirleniyor kültür seviyesi😅