İyi geceler Kuyumcuda görür görmez aşık oldum. İşçiliği olan bir gerdanlığa benziyor, takım halinde; gerdanlık ve bileklik fiyatı ise €1150/17.780 TL Özel günlerde takmayı düşünüyorum, saysam zararına satarım muhtemelen. Sizce ne düşünüyorsunuz, bu para verilir mi bu sete?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı.
Benim pek hoşuma gitmedi. Pek benim zevkime hitap etmiyor. Ben daha modern ve daha zarif birtakım tercih ederdim. Yine de kullanacak olanın beğenmesi esas. Sen kullanacağına göre, daha çok beğendiğin bir set yoksa al tabiki. Ama son kararını vermeden bir kaç alternatif kuyumcuya daha bakmanı öneririm. Malum bu tür takılarda işçilik çok tutacağı için hurda fiyatına geri akacak, yeni beğendiğini yine yüksek bir işçilik ilavesi ile şans satacaklar. Devir ekonomi devri. Zengin bile olsanız emin olmadan son kararınızı sakın vermeyin. Paranız sağlığınızı ve keyfinizi bozmasın. #06romeo 😎
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tam eig’lik bir görüş. Çok teşekkür ederim görüşünüz için 😊
Aşık oldum, pek dışarı falan çıkmıyorum ama yinede benim olsun istiyorum ama dediğiniz gibi satıldığında pen para etmez gibime geliyor ve bu yüzden kararaızım..
Eskiden bu tür kıymetli takıları satmaz, çocuklarına miras bırakırdı. O manada zevkle kullanıp, çocuklarına ya da torunlarına sağlığında hediye edebilirsin. O zaman da sen anne ya da büyük anne olarak çok kıymetli olursun. Burdan bakınca da al giysin demek geliyor içimden. Hem, sen de doya doya takıp takıştırır gönlünce hava atarak kullanırsın. 🤪
At bence. Neden atmayacakmışsın havanı. Her kadının hava atmak hakkı vardır. Kadına mücevher takı çok yakışır. Kadın süslenmelidir. Gerçi kadının kendisi bir mücevherdir bence dimi ana 🤪🌸🤗
En İyi Cevaplar