İyi geceler minnoşlar :D Yakın bir arkadaşınız size hediye verecek olsa ne olmasını isterdiniz? Sorum özellikle erkeklere çünkü yakın bir erkek arkadaşıma hediye alacağım, yorum yaparsanız seviniriim :) <3
Yani bu tamamen hobilerle alakalı. Benim ilgi alanımda balık tutmam ve motosiklet sürmek var. Bir olta veya motoruma bir aksesuar beni çok mutlu etmeye yetecektir 😁
ya vosvos seviyor aslında birkaç yıl önce ileride değerlenir diye bir tane alacaktı acaba onun küçük modelini bulursam alsam nasıl olur :) klasik bir model de olabilir çok anlamam ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
60 bin tlye güzel bir oyuncu bilgisayarı iyi giderdi valla...
Ne tür şeylerden hoşlandığına, hobilerine falan bağlı bence. Ben muhtemelen çizgi roman ya da tshirt isterdim mesela
doğru söylüyorsunuz :) ben genel olarak erkekler ne seviyor onu öğrenmek için sormuştum ama kimse yazmadı :D
Arama yerine "erkeklere hediye" gibi bişey yaz, çok fazla soruluyor soru illa fazla cevap alan vardır.
yani kızın birisi numarasını filan hediye etse güzel olurdu ama nerde bende o mucize jafjajfjaf
Kolye bileklik ve ya kol saati olabilir 😃
çok klasik ama :D
Ben bunları seviyorum ama 😃
Yani bu tamamen hobilerle alakalı. Benim ilgi alanımda balık tutmam ve motosiklet sürmek var. Bir olta veya motoruma bir aksesuar beni çok mutlu etmeye yetecektir 😁
Motosiklet kullanan birisi aslında aksesuar fikri güzel oldu şimdi 🙂🙂 ben erkekler şu an genelde ne seviyor onu merak ettiğim için sormuştum 😊
Tabiki Beşiktaş forması :d
Güzel hediye fikri :D
fanatikse falan var ya üfff kalbinden vurursun :d
fanatik evet sporla ilgili birisi zaten ama onda forma olacağını düşünüyorum :)
Beşiktaş'ı değilse alma zaten boş ver 😂
beşiktaşlı ama forma seçeneği elendi :D
Kızım o zaman git forma al pişman olmazsın hatta tavsiye için gelir elimi öpmek için yalvarırsın😃
hadi ya o kadar sever yani :D tamam aklımda olsun
Bu eli öpeceksin :d
ehehh :D
Deniz manzaralı bir ev böyle çok büyük olmasa da olur 🥲
Dron :D
siz erkekler ilginç ilginç şeyler istiyorsunuz he :D
Ya biz çoğu şeyden hoşlanırız aslında mesela arabası varsa arabasının küçük modelini de alsan hosuna gider :D
oo çok mantıklı :)
Ben öyle bi hediye alsam sevinirdim :D
ya vosvos seviyor aslında birkaç yıl önce ileride değerlenir diye bir tane alacaktı acaba onun küçük modelini bulursam alsam nasıl olur :) klasik bir model de olabilir çok anlamam ama
Bence güzel olur güzel bir rengini bulursan al bence 🙃
teşekkür ederimm şu an sevindim farklı bir fikir çıktı :)
Rica ederim :D
şu an için airpods ya 😂
güzel bir hediye fikri :)
Su anlik tek ihtiyacım 2022 konu anlatimli kpss kaynağı olurdu.
Ya da size mesaj atma hakki 😊
:) :)
😊😊😊
Çikolata🍫 ve son model telefon sşdşdldş
Nolur biri bana kitap alsın gariii
Aksesuar bayılırım
Bilgisayar