Alışveriş & Hediyeler konusunda 341 cevap paylaştı.
Bonjour! Hayır ben pek alışveriş yapan birisi değilimdir. Yani sürekli bir şey alma gibi durum için söylüyorum. İhtiyacım olduğunda veya canım istediğinde alış verişe çıkarım. Bence de böyle olması en iyisi. Sürekli bir şeyler almak tabi güzel. Yenilik veya beğendiğin bir şey almak insanı mutlu eder ama bir yerden sonra kötü durumlar yaratabilir. <3
Alışveriş & Hediyeler konusunda 303 cevap paylaştı.
Sağğolsun, yüce amirimiz, toplumca yakalandığımız bu elem dolu hastalıktan kurtulmamız için, bunca fiyat artışı için itina ile çabalamakta. Az daha yükseltseler hepimizden geççek bu hastalık ben kurtuldum sayılır, az kaldı😊
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı.
Arada seyrek te olsa ihtiyacım olmayan şeyleri özenip aldığım oluyor. Ama kontrolsüz bir durum değil bu. Her türlü bağımlılık, özgürlüğümü kısıtlar. O yüzden bunun olmasını istemem.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 665 cevap paylaştı.
Hayır, ihtiyacım olanı alırım. İhtiyaç fazlasını almak gereksiz bir şey benim için. Zaten zor beğenirim, aldım mı da kaliteli alır, uzun süre kullanırım.
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Alışveriş tutkunu musunuz? Farkında olmadan küçük küçük de olsa her hafta bir şeyler almak sizde bir tutku haline mi geldi?