Sevdiğiniz birine hediye 🎁alirken tanıdıği birinden yardım alır mısınız? Yoksa tamamen kendi izlenimlerinizle mi hareket edersiniz? :) 😊😊
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
Bonjour!
Başkalarının zevklerine güvenirim ve yardım kesinlikle alırım. Bu düşünceye girmemin sebebi kesinlikle yaşanmışlıktan kaynaklanıyor. Bir şeyler alırken beğenmeyip veya bana alınan bir şeyi başlarda beğenmeyip sonradan beğendiklerim oldu. Bu yüzden başkalarına sorup almak, fikirlerine başvurmak bana daha rahatlatıcı geliyor. Sonuç olarak karar benim ve alım sürecinde birkaç farklı fikir, düşünce hiç fena olmaz. <3
Hediye alacağım kişinin zevkine ben daha çok hakim olacağım ben daha iyi bileceğim için kendim seçerim ola ki bir sevgilime alacaksam o zamam benden daha iyi tanıyan ailesene sorarım onlara danışırım onlarında öneri ve fikirlerini de kafamda harmanlayarak güzel bir hediye seçerim görsellik açısından da iyi bir hediye seçmeye çalışırım.
Cevap
13Cevap
Bir insana hediye aliyorsam o insan benim icin cok özeldir ve neden hoslandigini neyin onu mutlu edecegini bilirim.
Onu ıyı tanıyorsam yardım ıstemem ama yenı tanıyorsam yakın arkadaslarından veya kardesınden yardım ısterımn
Bazen yardım isterim bazen de ihtiyacını bildiğim kişilere kendim alırım
Kendi zevkime göre alirim ve bugüne kadar hep isabetli karar aldım.
tamamen kendi fikrimle alırım yoksa içim rahat etmez
Kimseye hediye almam ızgara yemeğe götürürüm buda benim sevme şeklim
kendim alırım illaki ne sevdiğini biliyorumdur çünkü
Kafamdan geçene göre değişir.
Genelde kendim seçerim
Kendi fikrim yeter gerek yok başkasının aklına
Kendim hallederim.
Kendim secerim
Kendi fikrim
Genelde Fikir Alırım
Yardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?