Alışveriş & Hediyeler Crocs terlik muadilini nereden bulabilirim? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar bu terlikten istiyorum ama orijinal almak istemiyorum 400 ₺ orijinali bazı yerlerde 370 ama bir terlik için vermek istemiyorum. Parası olanlar düşünsün neyse nereden bulabilirim birebir aynısı gibi olan muadili.#crocs Crocs terlik muadilini nereden bulabilirim? Cevapla Orijinal Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Valla ben geçen gün Japon pazarında gördüm. Pazarda bile oluyor. 0 0 Yorumla
Tubaa846 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Muadilini alınca noluyor bi terliğin havasını mı atacaksın millete 1 4 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Bir terlik için hava atmam , normalde hava atan biri değilim zaten orijinal alamadığım için muadilini istiyorum. Yorumla yabancıgibi_ +1 yıl Sen öylesin demek ki tubacım : )) Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl @yabancıgibi_ terliğin neyini hava atcam ya Yorumla Tubaa846 +1 yıl @yabancıgibi_ yok ben ucuzcuyum Yorumla
FurkanNero Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 83% +1 yıl Pazarda var birebir aynısı fiyatını sormadım ama 1 0 Yorumla
yabancıgibi_ Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Abi bu kadar çirkin bi terlil nası bu kadar seviliyo anlamıyorum 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hemşire misin kız niye illa bu terlik 😆 birde kış 1 4 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Sağlık meslek lisesi mezunuyum evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi ne okuyorsun Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Okumuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemşire yardımcısı olarak mi çalışıyorsun yoksa Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her pazarda var artık 30 tl 1 1 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Onlar dandik oluyor Yorumla
kocsevda13 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️ 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Bilmiyon niye yorum yapıyorsunuz Yorumla kocsevda13 +1 yıl öğle sine yaptım yane ogle bir cevap verdiniz ki sanki küfür ettim alt trafi bi yorum yaptim ayip ayip 😬🤨 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla ben geçen gün Japon pazarında gördüm. Pazarda bile oluyor.
Muadilini alınca noluyor bi terliğin havasını mı atacaksın millete
Bir terlik için hava atmam , normalde hava atan biri değilim zaten orijinal alamadığım için muadilini istiyorum.
Sen öylesin demek ki tubacım : ))
@yabancıgibi_ terliğin neyini hava atcam ya
@yabancıgibi_ yok ben ucuzcuyum
Pazarda var birebir aynısı fiyatını sormadım ama
Abi bu kadar çirkin bi terlil nası bu kadar seviliyo anlamıyorum
Hemşire misin kız niye illa bu terlik 😆 birde kış
Sağlık meslek lisesi mezunuyum evet
Şimdi ne okuyorsun
Okumuyorum
Hemşire yardımcısı olarak mi çalışıyorsun yoksa
Her pazarda var artık 30 tl
Onlar dandik oluyor
🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Bilmiyon niye yorum yapıyorsunuz
öğle sine yaptım yane ogle bir cevap verdiniz ki sanki küfür ettim alt trafi bi yorum yaptim ayip ayip 😬🤨