Şöyle ki eğer aldığınız bir markanın ürünüyse örnek veriyorum Nıke ayakkabı kutusuz almazlar maalesef. Lakin büyük onlıne alışveriş firmalarının içinde çok fazla genç girişimci var onların ürünüyse bunu sorun etmezler. Trendyol, N11, GittiGidiyor gibi lakin. Büyük firmalar ürün satarken ödenilen miktarın içine kutu parası da alır. Bunu ödeyen görmez. Bu kutu maliyetini ödenen miktardan alanlar gönderimi reddedebilir. Bu tamamen satıcıyla alakalı bir durum ekstra masraf olacağı için bıçak parası ya da hamur parası gibi ürün gönderildiği gibi geri gelebilir.
Servis benden yana yazı yazdı. Kullanıcı kaynaklı değil dedi. Formu bana göndereceklermiş. İade ya da değişim seçeneği verildi. Servise de mesela kutusuz gönderdim ürünü kabul ettiler, satana gönderince ne olacak bakalım 🙂
Firma olmaz der ama aslında oluyordur, bunu yapan var mı diye sordum. 😊 Eğer olabiliyorsa herkese oluyordur ve ben de ona göre konuşacağım kendileriyle
Netten çok alışveriş yaptığım için iade koşulları bölümünde uyarı oluyor bu konu ile ilgili. İşimi garantiye almak adına çok dikkatli açıyorum paketleri. Bilemedim o yüzden. İnş olur😊
Alışveriş & Hediyeler konusunda 537 cevap paylaştı.
İnternetten alınan ürünler 14 süreyle iade ve değişime tabii. Normal şekilde kutula ve gönder. Herhangi bir şey olursa gelen kargoda kutu deforme olmuştu o yüzden böyle gönderdim dersin. Uzatmazlar.
Ama benim ürüne eksik parça koymuşlar, bozulma sebebi de bundanmış. Servis, bunu onayladı. Yani üründe satıcı firma kaynaklı sorun olduğu garantilendi.
Şimdi servis kağıdı bekliyorum. Satıcı değiştirmez ise, doğrudan markayı arayıp değiştirsinler diye zorlayacağım. 🙄
Aşırı baskı kuruyorum 😄 misal ilk başta cihaz bozuldu dediğimde bana servisin adresini verdiler. Servise kargoyla göndermem gerekiyor, başka ilçede. “E ben hangi kargoyla göndercem, Kargo ücreti sizden mi” dedim. Sonra merkeze aldılar cihazı bedavaya 🤣