Alışveriş & Hediyeler Sephora'dan alışveriş yapmaya bayılıyorum. Ne sıklıkla kozmetik alışverişi yaparsınız? ShoppingColic Fenomen Takip Et FacebookTwitter 20 Ayyy geçenlerde Sephora'dan ürün sipariş etmiştim ve geldi bebeklerim. Her ürününe ayrı bayılıyorum. Canım Sephora <3 Bu aralar sürekli alışveriş yapıyorum. :) Sizler ne sıklıkla alışveriş yapıyorsunuz? Güncellemeler: Takip Et 20 Paylaş FacebookTwitter Sephora'dan alışveriş yapmaya bayılıyorum. Ne sıklıkla kozmetik alışverişi yaparsınız? 01 Görüşünü yaz
Apple-Crow Xper 7 7 ay Benim de sephora mağazası favorim , kendi üretimleri olan kağıt maskeleri de favorim bayılırım kozmetik alışverişi yapmaya 🥰 Canım sephora’m Loccitane ‘ I tavsiye ederim el kremleri ve serumları çok iyi bu arada 😇 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla ShoppingColic 7 ay Ayyy bende bende inanılmaz seviyorum ya delisiyim desek olur yanii :) Yorumla Apple-Crow 7 ay Sorma bende :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10Benim de sephora mağazası favorim , kendi üretimleri olan kağıt maskeleri de favorim bayılırım kozmetik alışverişi yapmaya 🥰
Canım sephora’m
Loccitane ‘ I tavsiye ederim el kremleri ve serumları çok iyi bu arada 😇
Ayyy bende bende inanılmaz seviyorum ya delisiyim desek olur yanii :)
Sorma bende :)
Erkeklerden ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!