La roche posay ürünlerini dermotolog önerisiyle kullanıyorum. Eczaneden en son sordugumda baya yuksek bir fiyat verdiler. Dermokozmetik alisverislerini hic internetten yapmadim. Guvenemedim, skt geçer sekilde gönderirler, paketlemede sorun olur kapagi acik urun gonderirler vs diye. Internetten birçok siteyi arastirmaya başladım yine de. Recete. com, dermoeczanem, kozmela, evde eczane vs.
Bircok siteye baktim sanirim populer olani dermoeczanem. Sitelerindeki ürün yorumları da hayli fazla. Bu yuzden bu siteyi kullananin cok oldugunu dusunuyorum. Her zaman aldığım eczaneme gore fiyatlar uygun ama ne kadar güvenilir? Olumlu yorumlar olsa da yine olumsuzlar da var. Ürün orijinal geliyor mu mesela en cok kafama takılan konu bu.
Bu siteyi önerir misiniz? Memnun kalir miyim, urunleri orijinal midir, son kullanma tarihine dikkat ediliyor mu? Paketleme iyi mi? Onereceginiz, guvendiginiz baska siteler varsa tavsiye alabilirim. Ayrica sitenin kapida ödeme secenegi olmasi önemli benim icin. Kredi karti kullanan biri degilim. Yani site onerirseniz bana kapida ödeme olmasi iyi olur benim icin.
Bircok siteye baktim sanirim populer olani dermoeczanem. Sitelerindeki ürün yorumları da hayli fazla. Bu yuzden bu siteyi kullananin cok oldugunu dusunuyorum. Her zaman aldığım eczaneme gore fiyatlar uygun ama ne kadar güvenilir? Olumlu yorumlar olsa da yine olumsuzlar da var. Ürün orijinal geliyor mu mesela en cok kafama takılan konu bu.
Bu siteyi önerir misiniz? Memnun kalir miyim, urunleri orijinal midir, son kullanma tarihine dikkat ediliyor mu? Paketleme iyi mi? Onereceginiz, guvendiginiz baska siteler varsa tavsiye alabilirim. Ayrica sitenin kapida ödeme secenegi olmasi önemli benim icin. Kredi karti kullanan biri degilim. Yani site onerirseniz bana kapida ödeme olmasi iyi olur benim icin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dermoeczanem. com güvenlikle ilgili tüm şartları yerine getiren yasalarca izin verilen her türlü işlemin tüketici güvenliği açısından kaydının tutulduğu resmi bir kuruluşudur tüketiciye ait özel bilgilerin gizliliği kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında güvence altındadır bunun yanında kredi kartları ile ilgili tüm işlemler %100 güvenlik altında ve yapılır ve kredi kartı bilgileri görüntülenemez ve kaydedilemez ayrıca dermoeczanem e fatura mükellefidir her bir fatura anında Maliye Bakanlığı Gelirler İdaresi Başkanlığı sistemine de kayıt edilir bu şekilde yaptığınız alışverişe dair haklarınızı arayabilmek için daha büyük bir güvence altındasınız demektir gerekli şartlar yerine geldikten sonra dikkatli davranmak koşulu ile internetten alışveriş yapmak oldukça güvenli ve kolay üstelik bir sorun yaşadığınızda tüm işlemler kayıtlı olduğu için haklarınızı armanız da oldukça kolay olabilir.
Peki üye olmadan siparis verme hakkım var mi bu siteden? Bir de bu siteden siparis verdiniz mi bilmiyorum ama kapağı acik, son kullanma tarihi geçmiş urunlerle falan karşılaştınız mı hic? Yorumlarda bunlar vardi da birkac kullanici da
Dermoeczanem. com güvenlikle ilgili tüm şartları yerine getiren yasalarca izin verilen her türlü işlemin tüketici güvenliği açısından kaydının tutulduğu resmi bir kuruluşudur tüketiciye ait özel bilgilerin gizliliği kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında güvence altındadır bunun yanında kredi kartları ile ilgili tüm işlemler %100 güvenlik altında ve yapılır ve kredi kartı bilgileri görüntülenemez ve kaydedilemez ayrıca dermoeczanem e fatura mükellefidir her bir fatura anında Maliye Bakanlığı Gelirler İdaresi Başkanlığı sistemine de kayıt edilir bu şekilde yaptığınız alışverişe dair haklarınızı arayabilmek için daha büyük bir güvence altındasınız demektir gerekli şartlar yerine geldikten sonra dikkatli davranmak koşulu ile internetten alışveriş yapmak oldukça güvenli ve kolay üstelik bir sorun yaşadığınızda tüm işlemler kayıtlı olduğu için haklarınızı armanız da oldukça kolay olabilir
Bu tur sitelerden bazilari guvenli, dermokozmetika’nin sahibi arkadasim, guvenilirdir. Dermoeczanemden saglam rakip olarak bahseder yani sorun ysamazsin buyuk ihtimalle