Eski zamanın adetleri diye düşünüyorum. Bence sadece çiftler gitmeli. Bunun sebebi de çok basit. Devir değişti ve insanlar evinde daha pratik olan şeyleri kullanabilir. Daha modern şeyler tercih edebilir. Kesinlikle gitmemeliler demiyorum ama gideceklerse de seçimleri o evde yaşayacak olan kişilere bırakmalılar.
Yanii gitmek istiyorsa gitsin tabi ama karar verici olacağını düşünmesin bence :D Sonuçta kendi kullanmayacak, yeni evlenecek olan çift kullanacak. Gezmiş olurum diyorsa gidebilir diye düşünüyorum :D
Kadın egemen toplumu siz istediniz.😎 Erkekleri analarına ve karılarına tapmaya zorladınız. Erkekleri ailede pasifleştirdiniz. Kayınvalideyi 6284 ile uzaklaştıramayacağına göre iraat edeceksin.😎
yaanii gitmek isteyebilir kadın gitsin kızın annesi kessin gider zaten ikisinin anneside gitsin bence ama bana kalsa ikiside gelmesin evde onlar oturmayacak ama kırmakda istemezdim en iyisi cümbür cemaat gidilmeli evet. 🤣🤣😅😅
Ne alaka Gelin damat gider sonuçta gelinin zevki kaynana evlenmeyecek ya ama kırmamak adına gelirse susmakta saygıdan oda normal ki çoğu anne gelini dahi olsa oğlunu kolay kolay paylaşamıyor kayınvalide Gelin sorunları malüm