Alışveriş & Hediyeler A101, BİM ve Şok pahalı mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor A101, BİMve Şok'un fiyatlarını pahalı buluyor musunuz? Evet pahalı Hayır değil Bilmiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl vbvbvnnxx A101, BİM ve Şok pahalı mı? Cevapla Fiyat Soruları Pahalı Soruları Şok Soruları Beğen Paylaş Takip Et
selinbiricik3 Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 +1 yıl Bunu geçen sene sorsan hayır diyebilirdim ama günbegün pahalanıyor hepsi maalesef... 1 0 Yorumla
Neptune_ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Genel olarak her market pahalı eskiden bunlara ucuz gözüyle bakılırdı. Sonra onlar da diğerleri gibi oldu. 1 0 Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Pahalı ama daha işi fark etmiyor 1 0 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Pahalı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bimden 15 liraya süzme yoğurt alıyordum 25 olmuş Yorumla Boavista +1 yıl Başka bir gün 35 TL olarak görürsün Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunu geçen sene sorsan hayır diyebilirdim ama günbegün pahalanıyor hepsi maalesef...
Genel olarak her market pahalı eskiden bunlara ucuz gözüyle bakılırdı. Sonra onlar da diğerleri gibi oldu.
Pahalı ama daha işi fark etmiyor
Pahalı
Bimden 15 liraya süzme yoğurt alıyordum 25 olmuş
Başka bir gün 35 TL olarak görürsün
Pahalı